Nem tudom eldönteni , aki tapasztalta elmondaná milyen a szívremegés érzés?
Figyelt kérdés
3-4 napja ezen kattogok , elég megviselt vagyok , van extrám , meg néha belenyilal , most azt kezdtem érezni mintha remegne , de a pulzusom normális , ritmusra és gyorsaságra is , lehet a mellizom feszül , valaki irha meg milyen a szívremegés. Please2021. nov. 18. 21:31
1/11 anonim válasza:
Szó szerint, mint a remegés, csak belül, a bordáid alatt. Nálam nem fájt meg semmi, igaz, a pulzusom gyors alapból is és pánikbeteg is vagyok. Kivizsgáltak, semmi szervi eltérésem nincs, egyszerűen pszichés.
2/11 A kérdező kommentje:
Jó akkor most egy kicsitvmegnyugtattál köszi
2021. nov. 29. 19:10
3/11 anonim válasza:
Szívesen és jobbulást! Azért vizsgáltasd ki magad biztos ami biztos, illetve a pszichés bajokat is kezelni kell, sajnos ha kezeletlen marad akkor az is tud testi tüneteket produkálni...
4/11 A kérdező kommentje:
Már szó szerint vagy egy tucat orvosnál voltam utoljára 3 hete , 4 hete volt 24/h ekg
2021. nov. 29. 19:16
6/11 A kérdező kommentje:
Pitvari és kamrai extra ütések , ezeket van hogy érzem is , valamint szakaszos légzési aritmiát , ezt meg a vérnyomásmérő jelezte ritmuszavarként - de akkor még nem hallottam erről és nagyon beparáztam.
2021. nov. 29. 19:27
7/11 anonim válasza:
Mihamarabbi jobbulást kívánok! Kell szedned rá valamit?
8/11 A kérdező kommentje:
Azt mondták ezt nem kell kezelni mert ártalmatlan , csak megérzi az ember.
2021. nov. 29. 19:32
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. nov. 29. 19:33
10/11 anonim válasza:
Nekem a gyors pulzusomra mondták ugyanezt. Kívánom, hogy múljon el neked is minél hamarabb, tudom, milyen pocsék egy érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!