A betegség miatt lehet gyors a pulzusom?
Figyelt kérdés
Itthon fekszem,mert beteg vagyok,láz,orrdugulás,rossz közérzet,köhögés.Amióta beteg vagyok,állandóan érzem a szívverésem,gyorsan dobog.Idegesítő mert éjszaka alig tudok tőle aludni, van amikor abba hagyja,nem tudom mi befolyásolja. Ez bajt jelez,vagy normális lázas betegség mellett?2021. nov. 16. 16:12
1/9 anonim válasza:
Előfordulhat hogy van ilyen szívdobogás.
Hasmenés van? Máskor volt hasonló?
Dokinak mondtad? Vagy ez csak mostanában jött?
Antibia -t szedsz?
Orvos tudna többet, ha jók az orvosaid.
2/9 anonim válasza:
Normális. Én okosórán láttam, hogy amikor lázas voltam, 80-90 volt a pulzusom úgy, hogy ágyban feküdtem. Nyugodj meg, ha elmúlik a láz akkor ez is rendeződik. Jobbulást!
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz,íjesztő, előbb bepánikoltam rendesen,nem tudom mennyire ment fel a pulzusom, de majd kiszakadt a mellkasomból.Azt sem tudtam,hogy nyugtassam le magam.Szedek antibiotikumot ma óta,de tegnap is ugyanez a helyzet volt amikor még nem szedtem gyógyszert.Én hülye az orvosomnak nem említettem.Most vettem be magnéziumot meg ittam galagonya teát,nem tudom ér e valamit.
2021. nov. 16. 16:43
4/9 anonim válasza:
Mikor az Astra oltás után éjjel belázasodtam, 130 volt a pulzusom…én is azt éreztem, hogy majd kiszakad a szívem a mellkasomból. Sajnos a láz felviszi, ez normális, bár nekem csak az oltás után volt ennyire durva, betegségnél nem szokott ennyire.
5/9 anonim válasza:
Hőemelkedés, láz tudja felfelé tolni. Ilyenkor az idegesség a stressz érezhetően fokozza is.
Antibiára probiotikumot szedjél!
Orvosnak tudnia kéne. Pláne ha mondjuk egy másik bogyótól van amit szedsz. Vannak készítmények amiknek ez a mellékhatása.
6/9 anonim válasza:
Igen normális. Covid teszt volt?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem volt teszt.Én is meglepődtem, hogy nem kérte a doki,pedig elég szarul vagyok főleg így estére,tegnap alig tudtam levinni a lázam.Most is 1 órája vettem be algopyrint 39 fokos láza,de még mindig melegnek érzem magam.Egyébként tegnap erős fejfájással kezdődtek a tüneteim meg gyengeség,aztán estére belázasodtam.Reggel már köhögés,de nem vészes hurutos,szakad felfelé,meg most kezdődik az orrdugulás.Nem tudom lehet e covid,de igy estére elég elesettnek érzem magam.
2021. nov. 16. 18:05
8/9 anonim válasza:
Kérj covid tesztet ne hagyd magad.
9/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy covid vagy sem? Az eddigi években sem érdekelte a kutyát sem, hogy épp milyen vírustól köhögtél. Pár nap és jobban leszel, ha nem, akkor érdemes teszteltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!