Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid utáni vérrög vagy...

Covid utáni vérrög vagy beképzelem?

Figyelt kérdés
Tavasszal kaptam két Pfizer oltást, viszont 3 hete sajnos elkaptam a vírust. Nem voltam különösebben rosszul, pár napig gyenge voltam, nem volt étvágyam, enyhén köhögtem (keveset még most is köhögök napközben), 3 napig elment a szaglásom, de még csak hőemelkedésem sem volt. Olvastam sok helyen arról, hogy a vírus okozhat mikrotrombózisokat a szervezetben és félek is tőle, ezért nem tudom, hogy vajon tényleg történik valami vagy csak pánik.. A karantén utolsó napján volt egy nagyon erős pánikrohamom, aztán a héten újra elkezdtem dolgozni, viszont az éjszaka nagyon nyugtalan voltam, alig aludtam, enyhén zsibbadtak a végtagjaim, nagyon feszült voltam.. Ma délután pedig olvastam és hirtelen elkezdtem remegni, ami még mindig tart, a gyomrom is enyhén ment. Vajon mi lehet ez?
2021. nov. 5. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Továbbra is pánikroham, nem vérrög.

Én az oltás után voltam egy hétig ilyen stressz kómában. Iszonyú mellkasi fájdalom, légzési nehézség. Persze csak mikor gondoltam rá. :) El fog múlni.

2021. nov. 5. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
A vérrög már kikészített volna. De figyelemre méltó,hogy mióta oltás van mennyi fiatal életerős hal meg szív ,agyi infarktusban.Rengeteg lett a tüdő embólia. De pl Oszter is. Semmi előjele nem volt a bajának. Olyan korban előfordul ,de szerintem ritkán viszi el az embert az első infarktus. Mosolyogva reklámozta az oltást! Ki tudja mi az igazság? Jobb kimaradni belőle.
2021. nov. 5. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A verrog ha a karodban, labadban lenne azonnal eszrevenned, mert fajna, duzzadna, bepirosodna a borod azon a teruleten.
2021. nov. 5. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
#2 Te mi a frászról beszélsz? Azok az adatok nem publikusak.
2021. nov. 5. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Az oltás okozhat vérrögöt, de ne aggódj. Azt jelenti, működik.
2021. nov. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!