Állandósult köhögésem mellé egyéb ijesztő tünetek társulnak. Mi lehet?
Köhögésem állandósult az utóbbi években. Stressz hatására fokozódik. (Anno allergiás asztmát állapítottak meg, amit nehéz elhinnem közel 100 százalékos légzésfunkció után.
A lényeg:
Mostanában, ha erőteljesebben köhögök, a mellkasomban erős szúrás féleséget érzek belülről kifelé. Ma meg emellé társult a könyök hajlatomban vénafájdalom.
Valakinek hasonló tapasztalata,vagy ötlete?
Doki mindenképp.
Ha megállapították, az úgy is van. Mellkas szúrás, véna fájdalom: lehet szív, ami összefügghet az állandósult köhögéseddel, tüdő problémáddal, asztmáddal. Ne itt kérdezősködj.
Igen. Orvos.
Dr. Nógrádit kellene felkeresni.
3. Mindkettő fájt abban a pillanatban. Mellkasomban meg a köhögésem miatt, mintha 1000 szúrást éreznék a felső testemben.
1. Mindenképp felkeresek egy orvost, de a válaszodra, miszerint ha azt állapította meg, akkor az úgy is van vitatkoznék, hisz tudjuk milyen a magyar orvostudomány.
Se nem tüdő sípolás, se nehéz légzés, fulladás, rossz légzésfunkció nincs, ami az asztma jellemzője, a kapott pipa sem használt.
Szia! Semmi.
Ami pipákat kaptam sosem használt ,így abbahagytam.
Úgy tapasztaltam ki magamnak, hogy akkor köhögök inkább, ha stressz alatt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!