Ha főzés közben a macskák (5) ott vannak a széken, az asztalra felnyúlnak, próbálnak bele kapkodni a kajába mert azt hiszik hús, ha hozzá érnek vagy bele nyúlnak, milyen betegségeket lehet elkapni?
14
Te sem gondolod komolyan,hogy pár macska miatt kiemelnék a gyereket. :D
Szétnézhetnél pár putrisoron,ahol se víz se ablak se étel,mégis ott vannak a pulyák. Ez ahhoz kevés lenne.
#15 ha valaki jelez, megteszik, ha a gyerek menni akar, megteszik. A gyerek egészsége(!) fontos fizikálisan és mentálisan is, jelenelg az előbbi van veszélyeztetve.
Tehát a gyengébbek kedvéért: nem a "macskák" miatt mennek ki, hanem a "gyerekek egészsége" miatt.
17
Akkor még egyszer leírom,nem emelik ki emiatt a gyereket. Elméletben lehet,de nincs annyi otthon,ami ennyi gyereket elnyelne,amennyit ki lehetne emelni.
Annyira ismételgeted a kiemelgetni szót hogy hihetetlen, tudod egyáltalán a jelentését?
Nem kiemelniük kell, mert nem gyámba venniük kell, hanem eljárást indítani hogy "otthon mizu", aztán ha úgy vélik nem megfelelő környezet az a gyerekek számára, ÉN jelezhetem, hogy vagy örökre, vagy egy időre gyámba venném őket.
Haver, ha jem értesz valamihez, minek kommentelgetsz? Én se kommentelek kocsis posztok alá, se politikai hülyeségekhez, mert nem értek hozzájuk. Te is tégy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!