Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha főzés közben a macskák (5)...

Ha főzés közben a macskák (5) ott vannak a széken, az asztalra felnyúlnak, próbálnak bele kapkodni a kajába mert azt hiszik hús, ha hozzá érnek vagy bele nyúlnak, milyen betegségeket lehet elkapni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 09:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kinti macskák, már elég nagyok, nem "gyerekek", menni akarnak össze vissza csáképp ez az értelmes sose engedi ki őket, ha megis, 5 perc múlva "CICICICICICICICICICICICII GYERTEKBE MINEK VAGYTOK KINT ILYEN HIDEGBEN" (18 fokban). Nem az enyéim, anyám macskái. Amikor főz, mindig ott vannak, kizavarni nem lehet őket mert hisztizik hogy minek mennek ki, így Megelőzni nem tudom, de a testvéreim egészsége nekem fontosabb mint azok a kis dögök. Én már elköltöztem, szünetre jöttem haza, de amikor ezt megláttam kiakadtam.
2021. okt. 31. 10:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Toxoplazmózis jó példa, de úgy tudom csak enyhe torokduzzanat és ínygyulladás van jelen.
2021. okt. 31. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Jah, így egészen más. Ha kintiek, úgy a férgességet pl. el lehet kapni tőlük.
2021. okt. 31. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha van még gyerekkorú a testvéreid között, akkor szólhatsz a Gyámhivatalnak, mert az elég gáz, hogy nem mossák le utána az ételt, mielőtt még megsütik vagy megfőzik. Ha te rendezetten, tisztán élsz, akkor te is lehetsz a gyerekek gyámja.
2021. okt. 31. 14:49
 15/19 anonim ***** válasza:

14

Te sem gondolod komolyan,hogy pár macska miatt kiemelnék a gyereket. :D

Szétnézhetnél pár putrisoron,ahol se víz se ablak se étel,mégis ott vannak a pulyák. Ez ahhoz kevés lenne.

2021. okt. 31. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Ki kell addig rakni a székeket.
2021. okt. 31. 20:49
 17/19 A kérdező kommentje:

#15 ha valaki jelez, megteszik, ha a gyerek menni akar, megteszik. A gyerek egészsége(!) fontos fizikálisan és mentálisan is, jelenelg az előbbi van veszélyeztetve.

Tehát a gyengébbek kedvéért: nem a "macskák" miatt mennek ki, hanem a "gyerekek egészsége" miatt.

2021. nov. 1. 08:32
 18/19 anonim ***** válasza:

17

Akkor még egyszer leírom,nem emelik ki emiatt a gyereket. Elméletben lehet,de nincs annyi otthon,ami ennyi gyereket elnyelne,amennyit ki lehetne emelni.

2021. nov. 1. 10:11
 19/19 A kérdező kommentje:

Annyira ismételgeted a kiemelgetni szót hogy hihetetlen, tudod egyáltalán a jelentését?

Nem kiemelniük kell, mert nem gyámba venniük kell, hanem eljárást indítani hogy "otthon mizu", aztán ha úgy vélik nem megfelelő környezet az a gyerekek számára, ÉN jelezhetem, hogy vagy örökre, vagy egy időre gyámba venném őket.

Haver, ha jem értesz valamihez, minek kommentelgetsz? Én se kommentelek kocsis posztok alá, se politikai hülyeségekhez, mert nem értek hozzájuk. Te is tégy így.

2021. nov. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!