Gennyes a bal szemem es rozsaszinu mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Leragad ettol a valladektol ami a szemhejjamon es a szemem sarkaba is megjelent, konnyezek es a latasom elessege is romlott, egyenlore meg nem faj. Kb. egy oraja tart.2021. okt. 30. 23:25
1/9 anonim válasza:
Kötőhártya-gyulladás. Menj dokihoz, kapsz gyógyszert rá. Jobbulást!
2/9 anonim válasza:
Kiegészítem a válaszom: gennyes kötőhártya-gyulladás valószínűleg, ha váladékos.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi!
Bar csodalkozom hogy semmi viszketes vagy fajdalom nem lepett meg fel eddig, remelem ez igy marad ameddig el nem jutok az orvoshoz
2021. okt. 30. 23:31
4/9 anonim válasza:
Fertőző, szóval minél hamarabb menj orvoshoz, hálás lesz a környezeted ha elkapja :-( Mosd a szemed gyakran (sima langyos vízzel) és moss kezet nagyon gyakran.
5/9 anonim válasza:
Az elozo valaszokat kiegeszitenem azzal, hogy a kotohartyagyulladas sulyosabb esetben atterjedhet a szaruhartyara is (egyszer volt benne reszem) es ha nem kezelik idoben, akar maradando karosodast is okozhat a szemedben. Szoval vasarnap ide vagy oda, menj el ugyeletre.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem lehet olyan sulyos mert nem faj egyaltalan es nem is viszked. Viszont a surgossegin nem volt szemesz ma (kis varos kozeleben elek) igy bementem a patikaba es vettem egy kenocsot.
2021. okt. 31. 14:07
7/9 anonim válasza:
Ahogy 5. írja, az a gáz, ha átterjed a szaruhártyára is. Volt hozzá szerencsém nekem is. Szerencsére azt az első beszűrődéseknél megfogta a doki így nem lett tartós látásromlásom.
Azért kell a doki, mert nem biztos hogy bakteriális, lehet h vírusos. A kettő értelemszerűen teljesen más kezelést igényel.
9/9 A kérdező kommentje:
Semmi veszes, kaptam egy kenocsot a gyogyszertarba es 2 nap mulva teljesen rendbe jott.
2022. febr. 3. 00:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!