Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek, ha már elviselhete...

Mit tegyek, ha már elviselhetetlen a vállfájdalmam?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 20:30
 1/8 anonim válasza:
100%
Attól függ mióta fáj. Ha több napja akkor menj dokihoz és nézesd meg mert több oka is lehet a fájdalomnak.
2021. okt. 29. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél orvoshoz menni, egy jó gyógymasszőr is segíthet. De ha onjavasolja, hogy masszazskezeles elott doki, akko tényleg szükséges.
2021. okt. 29. 23:01
 3/8 lewega ***** válasza:
Orvoshoz kell menni!
2021. nov. 1. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
A fejedet is vizsgáltasd meg a dokival, mert aki a Gyakorin várja a megoldást, annál ott is baj lehet.
2021. nov. 1. 19:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, szteroidos injekciót kaptam, lokálisan. Előtte, széleskörűen kivizsgáltak, SBO-n, neurológia, reumatológia, stb. de a fájdalom és a nagyfokú zsibbadás megmaradt, olyannyira, hogy használhatatlan a bal karom. Teljesen tanácstalan vagyok! Ja, és voltam csontkovácsnál is és az sem használt.
2021. nov. 5. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindig fáj, vagy csak bizonyos körülmények között. Az öcsémnek is volt hasonló, fél év kellett, mire elmúlt. Ha forgatta a nyakát, volt olyan pozíció, amikor enyhült a fájdalom és szűnt a zsibbadás. Egy ér becsípődöt valahol, az okozta, idővel magától elmúlt.
2021. nov. 6. 20:46
 7/8 A kérdező kommentje:
6/6 anonim Mit kapott, vagy szedett az öcséd? Volt szakorvosnál, esetleg MR vizsgálaton?
2021. nov. 7. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szakorvosnál volt. MR vizsgálatra nem küldték, de nyaki ultrahangra igen. Ebből állapította meg az orvos a becsípődést, és a nyakcsigolya kikopást. Meg abból a panaszából, hogy ha felfelé néz, vagy hirtelen kel fel az ágyból, akkor erősen szédül. Kapott egy rajzos utasítást, hogy reggeli torna gyanánt hogyan tekergesse a nyakát. A vállára meg egy kenőcsöt, de a kenőcs nevére nem emlékszem.

(Megkérdezni már nem tudom, mert súlyos érszűkületet kapott a sok cigitől, Hirtelen fulladni kezdett, kórházba vitték, de oxigénre téve sem tudták megmenteni, nem kapott elég oxigént az agya és a szíve.)

2021. nov. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!