Hogy szokjak le a Twitterről?
Figyelt kérdés
2 éve csak híreket mentem oda olvasni, aztán elkezdtem posztolgatni, válaszolni másoknak, tagja lettem egy nagy közösségnek. Nagyon sok külföldi követőm lett, több száz kedvelést szoktam kapni a tweetjeimte, de le akarok állni, de sajnos függő lettem. Most töröltem tegnap este a profilom, de az a baj, hogy pár nap és újra el fogom kezdeni. Készülnöm kell a vizsgáimra, és nagyon hátráltató tényező lenne egész nap a Twittert nyomni.2021. okt. 26. 20:48
1/4 anonim 

válasza:

godolnj bele hogy az eleve egy toxikus platform..
2/4 anonim 

válasza:

Foglald le magad mással. Olvass könyvet. Ott nem lehet posztolni, hozzászólni 😊
3/4 anonim 

válasza:

Lány vagy és 20 év körüli kell az egosimi :-) ez természetes
4/4 anonim 

válasza:

Szia. :) Töltsél le egy blokkoló programot és tedd fel a tiltólistára a twittert. Pár napig szenvedős lesz, de utána simán elfelejted. A figyelmedet meg tereld el a vizsgára való készüléssel.
Itt találsz jó blokkoló programokat. A cikk alján.
De ez a blog amúgy is nagyon fasza, érdemes végigolvasni, hogyha hajlamos vagy ráfüggni a digitális eszközeidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!