Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha el megyek urologushoz...

Ha el megyek urologushoz akkor ő el küldhet std szűrésre ha nagyobb a baj és nem az ő hatáskörébe tartozik?

Figyelt kérdés
Sűrűn vizelek. Érzékeny a makkom, elég kényelmetlen, érzékeny. Mielőtt el vesztettem a szüzességem, akkor is ilyen volt csak nem foglalkoztam vele, azthittem a maszturbálástól lehet. Az urologus észreveheti ha nemibetegségem lenne nem csak valami pl kenőccsel kezelhető valami? Szerintem a hámom sérült mert az első szeretkezésemkor is nagyon bepirosodott, égett, nem volt jó (óvszerrel szexeltem mindig a barátnőmmel) miután szétmentünk sok lánnyal együtt voltam, sajna néha óvszer nélkül is. Fél éve nem csinálok ilyeneket kb. Szerintetek feleslegesen rettegek, hiszen előtte is már ilyen érzékeny volt?
2021. okt. 22. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Nemi beteg vagy
Nyugi, ez nem nemi betegség, az urologus majd kezeli
 1/5 A kérdező kommentje:
Makkra épphogy feljön a bőröm, ha lehúzom fáj. Száraz ott a bőröm ezért zavar, érzékeny.
2021. okt. 22. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj urológushoz, és ezt amit itt leírtál, mond el neki is.
2021. okt. 22. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és ne rinyálj előre!
2021. okt. 22. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is feleslegesen aggódom, ha már előtte is ilyen volt
2021. okt. 22. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A nemibetegséggel inkább a nemibeteg gondozóba kell menni. Benne van a nevében.
2021. okt. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!