Tüdőgyulladás lenne?
6 eves lanyom nen birja abbahagyni a kohogest. Kezdodott hanyassal tegnapelott, kicsit kohogott. Mara mar annyira,hogy nem birja abbahagyni. Szaraz,ingerkohogese van. Laza volt, ma laztalan volt.
Viszont izzad, sapadt. Tegnap meghallgatta az orvos, de nem vett mely levegot,nem tudta megitelni.
Folyamatosan kohog, szinte megallas nelkul, es mar azon gondolkodom beviszem a korhazba, de nem tudom mit mondanak,az ejszaka kozepen bemegyek vele mert ennyire kohog...
Járvány van most, nekünk az osztályba 4 gyerek járt a héten.
Salvus vagy sóoldat inhalálás inhalátorral, köptető és vírusölőt írt fel a doki, lázra Nurofent, de én Cataflam cseppet adtam neki. Egy idő után elkezdett a száraz köhögés átváltani hurutossá. Most már jól van, de ha szaladgál még mindig köhög.
Ha úgy látod nagyon nincs jól hívd fel az ügyeletet és vidd be. De szerintem rendben lesz a kislány. Jobbulást nektek.
Bevitetem mentővel. Csak izzad, pedig laztalan. Es rettentoen kohog. Nem birom nezni. Feleslegesnek gondoljatok?
Varom anyámat,h jojjon es vigyazzon a ket kicsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!