Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Máriatövis kapszulát 200...

Máriatövis kapszulát 200 mg-os. 160 mg szilimarin tartalommal , szedett-e már valaki ? Van-e valamilyen mellékhatása ?

Figyelt kérdés
Máriatövis kapszula van -e mellékhatása ?
2021. okt. 15. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyed nyugodtan, én már régóta szedem, mert a gyógyszerek megemelik a májfunkciós értékeket. Nem tapasztaltam semmi negatívumot, de jó a májnak.
2021. okt. 15. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Én is azért szeretném szedni , mert sok gyógyszert kell szednem a betegségem miatt. Az ultrahangon azt mondta a dr Nő , hogy zsírmájam van. A szteroid okozza. Azt olvastam , hogy ez jó a máj működést rendbe hozza. Csak a mellékhatása miatt félek el kezdeni szedni. / szédülés, hasmenés, hányinger , gyomorfájás ilyeneket okoz ? /
2021. okt. 15. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A párom is szedi a májára.Neki nem okozott semmiféle mellékhatást eddig a fél év alatt.
2021. dec. 2. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2021. dec. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!