Ha kiderülne, hogy halálos beteg vagy lefeküdnél valakivel, úgy hogy közben van valakid, de vele vesztetted el a szüzességed? Nem szeretnétek kipróbálni mással is?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 14:27
11/12 anonim válasza:
Kedves én 10es 8as vagyok. Amikor ezt a választ írtam akkor nem volt gyerekem. És csak ,hogy az lenne az önzősség ha elvárnám ,hogy ápoljanak és úgy maradjak meg az emlékeikben hogy szenvedek. Hidd el tudom milyen érzés,sajnos voltam ilyen helyzetben. Nem kívánom senkinek. Plusz mivel nő vagyok nem valami ribivel mennék. De ezek szerint te azt azt csinálnád ,hogy a családod lássa a szenvedésed. Meg már ne haragudj ,de ha szerinted ennyire jól állok anyagilag akkor nem tehetném meg úgy ,hogy a családomra is hagyok pénzt? Most komolyan gondold végig.
12/12 anonim válasza:
Kérdező, te halálos beteg vagy? Gondolom nem, akkor nem irkálnál ide hülye kérdéseket. Viszont van valami fura veled, ha halálos betegekre izgulsz és velük szeretnél szexelni. Esetleg a boncteremben is szétnézhetnél, szerintem az is kedvedre lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!