Mit tehetek? Mamám nagyon furcsán veszi a levegőt. Nem vagyok otthon egyetemen vagyok, otthoniak szerintem nem igazán foglalkoznak vele. többi lent..
Figyelt kérdés
Félek hogy kovidos, a csoportban az egyetemen már van egy kovidos, lehet én is az vagyok (napokban rosszul voltam). Nagyon féltem a mamám egészségét, nem akarom elveszíteni. Félek. Az orvos elment szabadságra mert beteg és megkellet műteni, nem is tudom ilyenkor kinek szóljak, az aszisztensének? Hátha tud mondani valamit? Vagy mit tegyek? Szerintem tüdőgyulladása lesz, nem akarom hogy korházba kerüljön, nem kapta meg az oltást mert sok betegsége van. Nem foglalkoznak vele rendesen otthon, kérdeztem az öcsémet hogy van azt mondta jól van a mama, csak hogy hallom a hangján hogy valami nem oké. Mit tegyek? Kinek szóljak? Félek nagyon, nem szeretném hogy elmenjen akkor én is menni akarok!2021. okt. 14. 22:35
1/3 anonim válasza:
Anyukád, vagy nagymamád? Ő maga mit mondott, amikor rákérdeztél, hogy van? Kapkodja a levegőt? Nincs az orvosnak helyettese?
2/3 A kérdező kommentje:
Nagymamám, anyukám meghalt. Azt monda jól van csak köhög és mondott valami furát a tüdejével kapcsolatban, nem tudom van e helyettese, holnap kiderül.
2021. okt. 15. 00:22
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan lehet mentőt is hívni, ha rosszul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!