Miért csinálhatja ezt a belem?
1-2 hónapja van ez a dolog .
Elég sokszor van hogy kurtyog, vagy hogy mondjam.. hallható a belek mozgása , ezzel együtt ilyen rossz fura közérzet is társul…. WC n a székletem néha laza, általában jó . Wc után van, hogy hányingerem is lesz…
Voltam laborban ott minden 10/10. Gyomortukrozes biopsziaval az is jó . Milyen vizsgálatot lehetne még elvégezni , vagy mi okozhat ilyen tüneteket?
Már attól tartok, vékony vagy vastagbél daganatom.. teljesen kikészít mentálisan .
Részt vettél a kísérleti/ vészhelyzeti oltakozásban? Mert, ha igen, akkor talán ez is okozhatja, de akár a Covid fertőzés esetleges szövődménye is lehet.
A rövidtávú oltás mellékhatásban benne van az esetleges bélrendszeri probléma is, hosszabb távon pedig majd az idő ad választ.
Nem véletlenül nem kapott Nobel-díjat Karikó Katalin.
Idézem Göran Hanssont a svéd akadémia főtitkárának szavait “……… De időre van még szükségünk.”
Szia, voltam azóta gasztronál, kért két fajta székletvizsgálatot az meg várat voltam H2 teszten , az negatív .. meg gondolkozom mire lehetne még elmenni, ha a két székletvizsgálat is negatív lesz.
Most elkezdtem IBS specifikus probiotikumot szedni, tegnap óta majd kiderül lesz-e valami :/.
Neked milyen tuneteid vannak?
Ilyen pukkano hangok, gyakran estefelé.
Viszont nekem két hete kiderült h belfergessegem van, azt kezeltem gyógyszerrel, most egy hónapig probiotikumot kell szednem, m valszeg oda a belfloram.
Jobbulást kívánok neked! ❤️
Ih, székletben láttad őket ?
Én is neked :).
Előző vagyok:
Egyébként a probiotikumot neked is ajánlom a vastagbél daganat helyett :) nekem a biokultot ajánlotta a gasztros (a normaflorra azt mondta h 💩 sem ér), egy hónapon át. Két hétig napi 2x2, utána napi 2x1. Mostmár majdnem két hete szedem és úgy látom, h kezd javulás lenni (az első egy hétben semmi nem volt, tan meg rosszabb is lett, de ugye egyetlen gyógyulás sem lineáris). Ajánlom neked is, semmit sem veszithetsz vele.
Az szép 😳, Hàt nekem nincs ilyen bajom, bár lehet örülnek neki legalább tudnám mi van 😳.
Jövőhét hétfőn megyek calprotectin vizsgálatra :D .
Most ezt szedem, hátha fog segíteni valamiben 😳.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!