Lehet e bajom ha abbahagyom a vérnyomáscsökkentő szedését?
Figyelt kérdés
2fajtát szedek egy 5mg és egy 100 mg, ha csak az 5 mg osat szedem lehet bajom? Évekig szedtem a kettőt,de csökkenteni akarom.4 napja nemszedtem be a 100mg osat többször mértem a vérnyomásom de nemvolt magas a 4 nap alatt csak egyszer 145 de a többi ettől alacsonyabb volt. Kaphatok sztrókot ha nemszedem a 100mg osat?2021. okt. 12. 01:58
11/17 anonim válasza:
Ha pl. egyes típusú cukorbetegek, ami gyakori a vérnyomásosok között, akkor , h legyen valaki növényi étrenden, mikor rengeteg benne a CH
12/17 anonim válasza:
Az egyes típusú valóban más, mint a 2es, de nekik is javasolt a növényi alapú táplálkozás. Bab, lencse, vöröslencse, rizs, bulgur, csicseriborsó, padlizsán, krumpli, édeskrumpli, gomba, mindenféle mag, saláta, gyümölcs. Ezek mind mind nagyon jók. A 2est ilyen módon vissza is lehet fordítani, az 1es tudom hogy más tészta. Ez a szénhidrát izé egy mítosz.
14/17 anonim válasza:
Ha áttérnél ilyen diétára, konzultálni kell az orvossal, mert az étkezés hatására alacsonyabb lesz a vérnyomásod. Idővel előfordulhat, hogy nem is kell már a gyógyszer.
16/17 anonim válasza:
Egyébként ezt nem itt kellene megkérdezned. De ezt Te is tudod.
17/17 anonim válasza:
Amit leírtál azoknak 90% tiszta CH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!