Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az urológusok nem értenek...

Az urológusok nem értenek hozzá, vagy tényleg nincs szervi bajom és úgy pisilek be este? Mióta pánikbeteg vagyok akkor kezdődött. Mit lehet tenni? 28F

Figyelt kérdés

Egyszer mikor sokat futottam (26 km) reggeli elött, lesett a vércukrom és nagyon bepánikoltam, mert úgy éreztem, meg fogok halni. Utána visszatértek ezek a rohamok, de a cukromnak semmi baja nem volt és nincs is. Viszont elkezdtek gyógyszerekkel tömni, SSRI gátlóval, és elkezdődött ez az éjszakai bepisilés. A pszichiáter elküldött urológiára, ahol teljes kivizsgálást kaptam, illetve én saját költségen csináltattam egy teljes test CT-t kontrasztanyagot is használtak. Teljesen egészséges vagyok, az urológus szerint szervi ok nem áll a háttérben. A pszichológus 5 ssri-t próbált ki rajtamn, egyik sem használt, de szépen meg is híztam tőlük, illetve dühkitöréseket és félelem érzet vesztést okoztak(kimásztam simán a 7.-re ablakot mosni) így én döntöttem úgy, hogy több féle ilyen gyógyszer nem kell és unszolása ellenére, abbahagytam a szedését és a háziorvosommal megbeszéltük, hogy szedek rivotrilt, amit fel is írt, azóta 5 év telt el, már visszatértem a sporthoz iss, de ésszel, csak alkalmanként szedem a rivotrilt (ritkán) és hetente 3x pisilek be este kb. Viszont nem tudom miért, mert a pánikbetegségem elött semmi bajom nem volt és utána is akkor kezdődött amikor begyógyszereztek. Szerintetek mi a fene lehet a bajom, mit tehetek még és hova forduljak?

A vicc az egészben, hogy nekem pelenka fétisem van.... ami mintha valami karma lenne, hogy most jól megkapom az igazi inkontinenciát. Erről nem tehetek, gyerekkoromban alakult ki, mert sokáig bepisiltem és 10-11 éves koromig pelenkáztak estére. Emellett diagnosztizáltak egy asperger típusu autizmus spektrum zavart is nálam a delej utcában.

Mit tehetek? Mert így nekem eléggé kellemetlen az életem!

Köszönöm hogy elolvastad!

2021. okt. 10. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Te a betegségbe menekülsz valamilyen lelki probléma miatt. Hogy az mi, azt neked kell kiderítened.
2021. okt. 10. 20:09
 2/14 anonim ***** válasza:

Neurológus?

Amúgy honnan tudod h nincs baj a cukroddal?

Pisilj mindig lefekvés előtt.

2021. okt. 10. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Desmopressin terápia volt?
2021. okt. 10. 20:21
 4/14 A kérdező kommentje:

"Amúgy honnan tudod h nincs baj a cukroddal?"

Vérkép, vizelet és terheléses vércukor vizsgálat.

"Neurológus?"

Az első látogatás oda vezetett, mert az a félelem élt benne először, hogy agyvérzésem volt... nincs baj a fejemben, mellesleg volt MR és koponya CT is, mert utána attól féltem, mi van ha tumorom van és az okozza a pánikot! Hát nincs!

2021. okt. 10. 20:23
 5/14 A kérdező kommentje:

kedves hármas, nem volt és ezek alapján, semmiféleképpen nem is kérem!

"Felhasználás

A dezmopresszint centrális diabetes insipidusban szenvedő betegeknek adják a vizeletmennyiség csökkentése érdekében, valamint véralvadási zavarokban szenvedőknek (von Willebrand betegség, enyhe hemophilia A és trombocitopénia) a von Willebrand faktor és a VIII-as faktor mennyiségének növelése érdekében. "

Forrás wiki

[link]

2021. okt. 10. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi a kulonbseg az olyan napok kozt mikor bepisilisz s amikor nem?
2021. okt. 10. 20:31
 7/14 A kérdező kommentje:
nem tudom megmondani. Olyankor is megtörténik, amikor teljesen vidáman és elégedetten fekszem le és akkor is van hogy nem, amikor stresszes vagyok, és fordítva is.
2021. okt. 10. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem a wikiről kellene tájékozódni... ha az ADH nem megfelelő ütemben választódik ki önmagában éjszakai bevizelést okoz. De minek kérdezel, ha mindent tudsz?!
2021. okt. 10. 20:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy nem vagyok cukros! Ezt nem én találtam ki, hanem orvosi papírjaim vannak róla!
2021. okt. 10. 20:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Pszichiáter helyett inkább pszichológus, terápia kellene. (gyógyszerekben én sem hiszek.)

Vegyél ágyvédőt a lepedőd alá, hogy legalább az ne ázzon el.

2021. okt. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!