Pár hónapja megváltozott (büdös) testszag mit jelezhet? Részletek lent!
Februárban szültem. Terhesség vége felé kezdtem izzadósabb lenni, ami utána is megmaradt. De ami egyre rosszabb, az a testszag, hónalj is, lent is.
Megjegyzem van némi inzulin rezisztanciám, és pajzsmirigy alulműködésem, amire szedek gyógyszert évek óta, és persze diétáznom.
De terhesség óta rendkívül szúrós büdös a testszagom. Naponta többször is kell tusolnom.
Miért lett ez így? Mit lehetne ez ellen tenni?
Járt már valaki hasonló cipőben?
És megérkezett az első nyomorult unatkozó kretén, aki azt hiszi mekkora humorista.
Jól oda szóltál!!
Használják tusfürdőt!
Hehe mintha nem használnék, meg dezodor is.
Mindegy neked jól esek egy beszólás. Unalmas kis nyorult életed ez feldobja, hát akkor örülök ha ettől most jobban érzed magad. :D
Oké dupla annyi tusfürdőt fogok használni!
Igen érzi a férjem is.
Reggel ébredés után rosszabb a helyzet. Éjjel is sokszor leizzadok alvás közben, pedig nincs túl meleg.
Lányodnak is pajzsmirigy alulműködés és/vagy inzulin rezisztancia volt a problémája, vagy egyéb hormonális gond volt?
Mi segített neki a testszagon?
Természetesen járok rendszeresen endokrinológushoz évek óta. Ő nézi a labor eredményeim, az alapján írja fel a gyógyszereit.
Mindenféle dezodort próbáltam már. :(
De ott az altesti szag is, ami ugyancsak szúrós tud lenni. Az ellen csak a tusolás segít.
Fu akkor van remény.
Mennyi idő után rendeződött neki ez a dolog?
8
Meg nem mondom, mert már 4 és fél éves a legkisebb, de az biztos, hogy eltelt 1-1.5 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!