Tegnap éjszaka óta rossz a kozerzetem, ráz a hideg megy a hasam, faj mindenem. Nos bevagyok oltva de covidra gyanakodtam. Így ma csináltak egy tesztet de negatív lett. Mi lehet ez? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 12:09
1/11 anonim válasza:
Covid miatt nem szabad elfeledkezni a többi sima vírusról sem.
Ilyenkor ősszel amúgy is gyakoribbak.
Vegyél be gyógyszert a fájdalmakra,hasfogót egyenlőre ne hagy tisztulj ki.
2/11 A kérdező kommentje:
Most a háziorvos PCr t akar csináltatni. Mert ez ilyen rapid teszt volt… attól a kozerzetem meg szar…
2021. okt. 4. 12:16
3/11 anonim válasza:
Ha nem lenne a covid, akkor mire gyanakodnának az emberek? Komolyan, már mindenkinek csak a covid létezik...
4/11 anonim válasza:
Hányás-hasmenés vírus van. Nemrég jöttem ki a gyerekkel a kórházból.
Vagy megy a hasad, vagy hánysz, vagy mind a kettő. Plusz hidegrázás, láz, egyebek.
5/11 anonim válasza:
Osszeszedtél valamilyen virust, vagy valami rosszat ettél.
6/11 anonim válasza:
Az óvoda fele beteg. Vagy rota, vagy calici, norovírusok... Ezek okoznak ilyesmit.
7/11 A kérdező kommentje:
És erre mi a jó? Mit tudok tenni? H ne razzon a hideg meg ne fajjon semmim?
2021. okt. 4. 12:49
8/11 anonim válasza:
Vegyél be fájdalom csillapitót, igyál sok folyadékot, forró citromos teát, ha teheted takarózz be jól a hidegrázás ellen, de szerintem biztosan van lázad is.
9/11 anonim válasza:
Probiotikum pl. Lázcsillapító, sok folyadék. Hasfogót nem érdemes, amíg ürül a vírus. Régi dokim nem is engedte ilyenkor a hasfogó bevételét (imodium,ilyesmik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!