1/12 anonim válasza:
Elkezdesz rettegni és mániákusan figyelni a szag és ízérzékelés fokát.
2/12 anonim válasza:
Ép épp covidos vagyok. Nekem a legelső tünet az volt, fajt a fejem majd éreztem hogy valami nem okés az orromban. Nem folyt az orrom, de úgy éreztem megduzzadt az orrom belseje. Utána orrfolyas, tüsszögés, hőemelkedés, és teljes íz és szaglasvesztes. Köhögés végül.
3/12 A kérdező kommentje:
Huuu értem és be vagy oltva?
2021. okt. 4. 12:18
4/12 anonim válasza:
Be, 2x sinopharmmal. Mégis elég szívás, mi lenne nélküle..
5/12 anonim válasza:
Szia, én ugyan áprilisi Covidos voltam, nekem az első tünet a torokfájás, és a fejfájás volt, meg a hőemelkedés. Most itt a Deltánál inkább allergiaszerű tüneteket mondanak, orrfolyás stb.
6/12 anonim válasza:
1 esti hőemelkedés, 1 hét "csak" szaglásvesztés + talán kicsit fáradékonyabb voltam, ennyi. Ez még tavaly októberben.
Nyilván másnál keményebben is felléphet, de engem nem igazán küldött a padlóra. Persze - ahogy azt minden alkalommal megteszem, mikor beteg vagyok - elszeparáltam magam másoktól, amíg tartott.
7/12 anonim válasza:
A legelső tünet az erre irányuló kérdés kiírása a gyk-n.
8/12 anonim válasza:
4 es mi lenne ha nem lennél oltva, ugyanez, vagy még ez se. Ez a legújabb duma, most hogy az oltottak sorra kapják el, oltás nélkül súlyosabb lett volna, lótúrót. Eleve enyhe, vagy kár észre se veszi a 99%.
9/12 anonim válasza:
Tavaly voltam év végén. Négy napig 38,5 fokos láz, utánna ennyhe köhögés, szédülés, gyengeség érzés kb két hétig. Egy családtagot a tüdőklinikára kellett vinni súlyos légzési nehézségekkel, annyira leesett az oxigénszintje ( megjegyzem, hogy az illetőnek amúgy nagyon jó immunrendszere volt, bármilyen influenzajárvány volt is, szinte tünet nélkül ment át rajtuk ). A többi családtagoknál enyhébb lefolyású volt, láz nélkül, viszont mindeniknél gyengeség, izomfájdalmak voltak. Szagvesztés csak egy valakinél volt.
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó és ezek a tünetek a betegség megjelenésétől számítva hány napon belül
Kezdődtek?
Pl neked az első a 38,5 s laz azzal kezdődött konstans 4 napig?
2021. okt. 5. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!