SOS! Mire utalhatnak ezek a tünetek? Sürgősen!
Figyelt kérdés
Barátnőm mar hónapokon át ilyen tünetekkel szenved: melegséget érez az egész testén, szívverést érez (gyorsan ver a szíve), melege van, izzad, szédülés, néha nehezen lélegzik, feszült a mellkasa, feszültséget érez legbelül, reszket legbelül, fáj a mellkasa, összesés érzetei vannak.
Vérnyomása: 100/60,70
Mi lehet ez szerintetek?
Ugye semmi komoly?
2021. okt. 2. 12:51
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz? Mi lehet ez szerinted?
2021. okt. 2. 13:00
4/10 anonim válasza:
Ezek az értékek még nem nagyon veszélyesek, de a többi tünet miatt nézesse meg magát orvossal. Sürgősségin is ki tudják szúrni, ha szívprobléma van. De ez lehet akár szorongás vagy pánik is, de akkor az is ki tud derülni
5/10 anonim válasza:
Pánikbetegségnek hasonló tünetei vannak.
6/10 A kérdező kommentje:
Stresszesnek érzi magát. Stresszet érez de semmi se bántja őt.
2021. okt. 2. 13:13
7/10 anonim válasza:
Tanulhat autogén tréninget vagy mindfulness videókat is nézhet, gyakorolhatja a mindfulness-t is. Felkereshet pszichológust. A stressznek biztos oka van mégha úgy is érzi hogy semmi se bántja.
Háziorvoshoz menjen el, mondja el a tüneteket.
8/10 A kérdező kommentje:
Orvoshoz nem akar menni. Lehet valami bántja öt csak nem mondja el nekem. Nekem is vannak hasonló tüneteim, de én stresszes életet élek, mindig stresszelek, idegeskedem.
2021. okt. 2. 13:23
10/10 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ha megoldást szeretne problémájára, kérjen segítséget orvostól, vizsgáltassa ki magát, pszichológustól is kérjen segítséget ha stresszesnek érzi magát és relaxációs módszereket is gyakorolhat-tanulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!