Miért fájhat a csuklóm?
Figyelt kérdés
Szóval egy jó ideje (2-3 hónapja) fáj a csuklóm, viszont nem történt semmi baleset. Leginkább ránduláshoz hasonlít, viszont abban különbözik, hogy egyszerűen alig tudok rátámaszkodni és amikor előrefelé hajlítom az is fáj. Olvasgattam már a témában viszont egyik lehetséges betegség tünetei sem egyeztek. Orvosnál eddig azért nem voltam, mert azt hittem majd elmúlik ha pihentetem egy időre. Ideje lenne már orvoshoz fordulni? Volt már valakivel ilyen vagy hasonló?#csulófájdalom
2021. szept. 29. 10:54
1/2 anonim válasza:
Nekem nem is olyan rég volt hasonló problémám. Ahogy leírtad szinte ugyan így kezdődött az enyém is. Nem nagyon fájt ezért nem is mentem orvoshoz majd 4 hónap után elmentem és csak egy krémet kaptam rá (nyilván nem használt) aztán visszamentem, készült röntgen, arról se nagyon tudtam megmondani mi a baj... Végül készült egy mri és kiderült a holdascsont vérellátási probléma miatt elkezdett elhalni.
Viszonylag ritka betegség valószinű ezért nem olvastál még róla (avascularis necrosis vagy kienböck betegségként megtalálod). Szerintem ha már orvoshoz mész mindenképp kézsebészhez menj úgy talán hamarabb kiderül mi a baj.
2/2 anonim válasza:
Izületi gyulladás lehet.
Tudtommal a Covid betegség és oltás is gyakran jár ilyen husszú távú szövődménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!