Mitol lehet ez, es miert nem akar elmulni?
Hol fáj a hasad? Ezer féle oka lehet. Reflux miatt általában középen a gyomor környékén, illetve szegycsont alatt fáj, ez ki tud sugározni a hátba is. Hányinger is simán lehet a sav miatt.
Epegörcs is lehet, ez jobb bordaív alatt fáj, illetve a gyomor környékén. Elviselhetetlenül tud fájni. Hányással járhat. Hátba is ki tud sugározni.
A vakbélgyulladás esetében a köldök környékén fáj. Ez is brutális fájdalom.
Ha pedig az alhasad fáj és nem mensis görcs, akkor lehet hüvelyi fertőzés, vagy húgyúti fertőzés, esetleg vesegyulladás, ami szintén a hátba sugárzik.
A legegyszerűbb magyarázat pedig, hogy szimplán csak gázosodás miatt fáj. Beszorult a levegő.
Kb ezek az opciók vannak.
Nekem egy héttel előtte is szokott has meg hátfájásom lenni, szóval lehet ez csak a mensid lesz.
Ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom, inkább menj ügyeletre. De szerintem várj egy pár napot, hátha elmúlik, mert nekem is szoktak nagyon ritkán ilyen random fájásaim lenni különböző helyeken, és rendszerint el is múlnak legkésőbb 3 napon belül. De leginkább másnap. Bármitől lehet. Időjárás, közelgő menstruáció, stb. Nekem pl. még tini koromban volt sok ilyen. A serdülőkor a hormonok miatt sok bosszúsággal jár. De persze nagyon sokat se várj, mert ha meg tényleg valami baj van nem kéne késteltetni az ellátásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!