Covid oltás cukorbetegség ?
Tapasztalat valakinek ezzel kapcsolatban ? Szeretném magam beoltani, de valahol hallottam ilyet , hogy kiválthatja ezt is. Hatással lehet a cukorszintre.
Valakinek voltak olyan tapasztalati, hogy oltás jobban javultak a tunetei, ami a Covid fertőzés után volt?
Ha lenne ilyen, arról szerintem nagyon széles körben lehetne tudni. Általánosságban azt tudom mondani, hogy mindenkitől azt hallom (aki rendes, normális hozzáállású orvos), hogy akinek járulékos mellékbetegségei vannak(lsd. pl. cukorbetegség-diabétesz, magasvérnyomás-betegség - hipertónia, stb.), az jobb, ha inkább kivár, és - pláne igaz lehet ez szerintem, miután 2 db oltás már benned van - csakis a nyugati szérumok valamelyikével - tehát kizárásos alapon Pfizerrel, esetleg Modernával - oltatja be magát.
Mondjuk olvastam olyat is, hogy most 3.-nak célszerű keleti vakcinát (Szputnyik, Sinopharm) kapnia annak, aki eddig 2 db nyugatit (Pfizer, Moderna) kapott, de ez szerintem inkább arról szóló propaganda-szöveg, hogy túl kell adni, el kell passzolni a népnek a sok, feleslegesen megvásárolt, rajtunk maradt alacsony hatásfokú keleti vakcinát.
Besírhatsz, de a tényeken nem változtat. Te lehet, hogy magadból indulsz ki, mert alapból össze-vissza hazudozol a neten, nekem viszont nem szokásom.
Én csak szimplán leírtam, hogy mit láttam a munkám során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!