Lehetséges, hogy magától kilyukadt a dobhártyám?
Elég fura lesz, de gyorsan leírom. Tegnap este 9 óra fele elkezdett fájni a fülem. Melegítettem sót + villanypárna, de most hajnal 2 körül felkeltem mert sokkal rosszabb lett, annyira bedugult, meg fájt, hogy sírtam. Éreztem, hogy olyan mintha ki akarna szakadni a dobhártyám. Ittam egy kamillateát + vettem be algopyrint.
Aztán elkezdtem gondolkodni hogy basszus, mivan ha fel kell szúrni a fülem, merthogy ez kezd elviselhetetlen lenni, majd itt gyk-n elkezdtem utánaolvasni hogy mennyire fáj, hát nem csalódtam, soha nem akarom átélni. Olyat is írtak hogy van akinek magától szakad át..
Aztán van az amikor pl iszol egy szénsavas üdítőt és nem büfögsz, de valami hasonló dolgot csinálsz ami annál picit gyengébb, nem tudom hogy kell leírni, kérődzöl mondjuk🤣 na ilyen volt nekem, és ott nagyon fájt a fülem, olyan volt mintha így “kinyílt volna majd visszazáródott volna”. Azóta épphogy szivárog egy kis gennyes-pirosas (talán véres) váladék a fülemből, de elenyésző mennyiség, csak fülpálcikával nagyon óvatosan “kitöröltem”, ami oda folyt a fülem elejébe és onnan tudom. A nyomás is megszűnt. Most akkor lehet hogy kipukkant tényleg a dobhártyám?
Persze, kiszakadt, ez a természetes gyógyulasa a gennyes fülgyulladásnak.
Azért szúrják fel, hogy ezt megelőzzék, mert ha magától szakad, nagyon sérülhet a dobhartya, maradandó halláskárosodással.
De nyilván ez nincs mindig így. Azért mindenképp menj el fülészetre megnézetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!