Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki tud segiteni?

Valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés
sziasztok! korubelul egy honapja minden reggel hanyingerrel, hasfajassal, szedulessel, fejfajassal kelek, ami persze idovel elmulik de sokszor nap kozben is elojon, illetve egyatalan nincsen etvagyam, ramjon a hanyinger ha kajara gondolok. most eleve nem jarok suliba, mert nathas vagyok, ez csak ratesz egy lapattal az egeszre. beszeltem mar a haziorvosommal, azt mondta hogy valoszinuleg a stressz okozza, irt fel egy par gyogyszert es vitaminokat, illetve ajanlotta hogy vegyek gyomberteat. kiprobaltam mindent amit ajanlottak,a gyomberteat, probaltam mar lefoglalni magam olvasassal, probaltam mar az asmrt, szedem a vitamonokat, de semmi sem segit,van hogy egesz ejjel aludni sem tudok ez miatt. 20-an mennek fogorvoshoz, 27-en pedig a nagyszuleimhez nagymamam szuletesnapjara, de az ut legalabb 3 ora, es en eleve nem birom a hosszu auto utakat, remenykedtem benne hogy elmulik, de egyre csak roszabb lesz. tudom eleg luzer dolog itt segitseget kerni ilyesmivel kapcsolatban, de esetleg valakinek van valami tippje, mit kene csinalnom? vagy esetleg valami tipp, hogy kicsit egyhitsem ezt az egeszet? nagyon elegem van mar :( koszonom ha vegig olvastad :)

2021. szept. 15. 06:56
 1/5 A kérdező kommentje:
azt meg hozza teszem, hogy reggelente sokszor van hasmenesem is, mar ez lehet akar a gyogyszerektol is amit szedek.
2021. szept. 15. 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Vérnyomás rendbe van? Iszol elég vizet?
2021. szept. 15. 07:30
 3/5 A kérdező kommentje:
a vernyomasom teljesen normalis, es igen, naponta legalabb 2 liter vizet iszok
2021. szept. 15. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Bevagy oltva, mert akkor az.
2021. szept. 15. 12:50
 5/5 A kérdező kommentje:
meg nemvagyok beoltva, szoval ez is kilove:(
2021. szept. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!