Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van esély rá hogy jobban...

Van esély rá hogy jobban legyek szombatig?

Figyelt kérdés

Vasárnap estére nagyon elkezdett fájni a torkom, tegnapra jobban lettem, de mára az orrom dugult be és nagyon elkezdtem köhögni, főleg akkor ha beszélek. Szombaton nyelvvizsgázok, ott sokat kell majd beszélnem és félek hogy nem fogom tudni megcsinálni.

Az orvos semmit nem írt fel, vitamint szedek, sok mézes teát iszok es próbálok minél többet pihenni. Esetleg bármit tudok tenni még hogy hamarabb helyre jöjjek?

Előre is köszönöm!

2021. szept. 14. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:

szombatig még sok idő van, ha nem is 100%-os leszel, de szerintem azért jobban leszel, mint most.

Egyébként velem is hasonló a sztori, péneken fájt a torkom, utána vasárnap estig semmi probléma, majd hétfő reggel ugyan úgy torokfájás, estefele orrdugulás, majd mára még rosszabbul lettem. Füldugulás, rossz közérzet. Remélem neked jobb lesz, sok sikert a vizsgához :)

2021. szept. 14. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, neked pedig jobbulást!:)
2021. szept. 14. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!