Beesett arcom van, nagy hátrány egy ilyen arci deformitás?
Csapott állam van, sajnos ezt egyik szülömtől hoztam. Viszont megfigyeltem hogy ez generációkon keresztül romlani fog. Nekem sajnos még beesettebb mint a felmenőimé. hasonlo mint a retrogénia, alapbol az also allcsontom rövid, es le van esve kb 30fokkal, kvázi ezért nincs egyvnalba a felsővel. tehat förtelmes.
Amúgy sokáig nem tudtam miért nem megy a csajozás, aztán már kezdem belátni hogy ezért.
A fogaim is elég aprók, az arcom többi része pedig ugye nem passzol az államhoz.
Sportolok rendesen, eszek rendesen, nem a számon veszem a levegőt. Így kizárásos alapon ez egy elcseszett genetika
De tényleg 10 emberből 9,5-nek normális arcszerkezete van, legtöbbnek jól pozicionált
Amiről nem tehetek az elvileg nem hátrány, de úgy érzem ezzel teljesen kilógok a sorból.
Lelki beteg vagyok tőle, ha megműttetném akkor sem lennék előrébb mert a gyerekeim valszeg ugyanezeket a rossz géneket fogják örökölni. Erről is lemondtam
Szakállat pedig nem növesztek mert szegényesen nő, bár még csak 17 vagyok.
Mellesleg érdekes mód sokszor kaptam meg hogy helyes, jóképű vagyok, de ezzel a deformitással lehetetlen. Mondjuk nemhiába nem jutok el párkapcsolatig, addig a dícséret nem ér semmit.
Ez valóban ekkora hátrány, vagy ha leszarnám és laza lennék ez ügyben akkor bomlanának értem a nők?
Ebből te csinálsz csak ekkora problémát.
Volt egy Megasztáros csaj,azt hiszem Bartók Eszter.
Olyan fura arca van annak a lánynak,mint a mesében a hold. Mégis olyan szépen látom.. ez neki szexepil.Ettől különleges.
A külsőségek bizonyos fokig számítanak.Nem mindenkinek,nem ugyanúgy.Szerintem kár ezzel gyötörnöd magad,más lehet észre sem veszi vagy nem tulajdonít jelentőséget annak, aminek te ekkora feneket kerítesz.
Rengeteg dolog van, amivel kitűnhetsz és másnak meg fontos, sokkal fontosabb ,mint egy görbe orr és X láb vagy épp egy beesett arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!