A végbélnyílásnál babszemnyi gumókat érzek. De ez szerintem nem aranyér..vagy mégis?
A végbélnyílásnál olyan kissebb duzzanatok vannak, fehér színűek és mintha ráncosak lennének, olyan mint mikor valaki sokáig fürdik és az újjai kiáznak.
De ha kicsit úgy csinálom, mintha székletelnék akkor teljesen kijön és lilás csomók lesznek. Ezt kb 2 hete vettem észre.
Egyébként nem fáj, nem vérzik, nem viszket.
2-3 napja mintha kicsit nyomódna, vagy ilyen idegentest érzés lenne ott. Semmi más tünetem nincs.
Félek, nem tudom mi ez...vannak ötletek? Aranyér lehet? Mert amúgy kezelem aranyér kenőccsel és kúppal is de nem akar eltűnni.
De, ez aranyér.
Egyest meg szard le.
Mióta kezeled, és mivel?
Kenőccsel, kúppal és Diomax tabblettával. + kamillás ülőfürdővel, de eddig nem használ semmi. Mitől van ez? Hiába próbálom visszanyomni nem lehet...
Életemben egyszer volt aranyerem, most meg olyan helyzetben lennék, hogy már elkerülhetetlen az operáció?!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!