Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Normális folyamat ez?Ct...

Normális folyamat ez?Ct kimutatta hogy 3mmes vesekövem van.Doki azt mondja meg kell szülni.De naponta 4,5 vesegörcsöm van azóta.Nincs erre más gyógymód?mikor jön ki?

Figyelt kérdés

2021. szept. 8. 11:01
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nincs. Max. ha nagy gondokat okoz, akkor műtét, vagy valamilyen kőeltávolító megoldás, de függ az elhelyezkedéstől is.
2021. szept. 8. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:
A húgyvezetékben van ott ahol kiindul a veséből.3 napja görcsoldókon élek...
2021. szept. 8. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ismerős, nekem is volt ilyen. Rowatinex, drotaverin, sok folyadék. Fájdalomcsillapításnak meg voltaren vált be legjobban.

Pont az a méret sajnos, ami már megakad, de túl kicsi ahhoz, hogy zúzzák.

Nekem az első könnyebbülés akkor volt, mikor a hólyagba ért le, de aztán a prosztatánál is szúrt nagyon (nem tudom férfi vagy nő vagy-e), utána a húgycsőből már gond nélkül távozott.

2021. szept. 8. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Piszkáld az orvost.

Vesekőzúzás, műtét. Van lehetőség, de 4mm alatt nem igen veszik komolyan az embert

2021. szept. 8. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Pont az bosszantó hogy 3mm-es követ nem akar zúzni. Pedig magánorvos.Bezzeg ha neki fájna így. :)

Szedem a fájdalomcsillapítót és a görcsoldót...de mikor elkap,falra tudnék mászni 41.F

2021. szept. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!