Normális folyamat ez?Ct kimutatta hogy 3mmes vesekövem van.Doki azt mondja meg kell szülni.De naponta 4,5 vesegörcsöm van azóta.Nincs erre más gyógymód?mikor jön ki?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 11:01
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Nincs. Max. ha nagy gondokat okoz, akkor műtét, vagy valamilyen kőeltávolító megoldás, de függ az elhelyezkedéstől is.
2/5 A kérdező kommentje:
A húgyvezetékben van ott ahol kiindul a veséből.3 napja görcsoldókon élek...
2021. szept. 8. 11:29
3/5 anonim válasza:
Ismerős, nekem is volt ilyen. Rowatinex, drotaverin, sok folyadék. Fájdalomcsillapításnak meg voltaren vált be legjobban.
Pont az a méret sajnos, ami már megakad, de túl kicsi ahhoz, hogy zúzzák.
Nekem az első könnyebbülés akkor volt, mikor a hólyagba ért le, de aztán a prosztatánál is szúrt nagyon (nem tudom férfi vagy nő vagy-e), utána a húgycsőből már gond nélkül távozott.
4/5 anonim válasza:
Piszkáld az orvost.
Vesekőzúzás, műtét. Van lehetőség, de 4mm alatt nem igen veszik komolyan az embert
5/5 A kérdező kommentje:
Pont az bosszantó hogy 3mm-es követ nem akar zúzni. Pedig magánorvos.Bezzeg ha neki fájna így. :)
Szedem a fájdalomcsillapítót és a görcsoldót...de mikor elkap,falra tudnék mászni 41.F
2021. szept. 8. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!