Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem találok választ, hogy...

Felhasználó2204 kérdése:

Nem találok választ, hogy mitől vagyok rosszul néha. Valaki ötlet?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja voltam EKG-n, Szívultrahangon, Mellkasrontgenen, Teljeskörű vérvételen, minden adat negatív, mondhatni perfect. Viszont az elmúlt 1 hétben a nyugalmi pulzusom magasabb 80-90 között van, vérnyomásom rendben 120-130/ 70-80 között van és sportoláskor pedig úgy érzem hogy nem terheltem meg magamat de mèg is elég magas a pulzusom. Néha rám jön egy kis légszomj, és néha továbbra is mellkasi diszkomfort érzéseim vannak. Eléggé zavaróak, főleg hogy suli időben is mutatkoznak. Valaki tapasztalt már ilyent? Ötlet? Minden tanácsot elfogadok mert elèggé rossz így élni a mindennapjaimat. 16/F

2021. szept. 7. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pulzus nem magas. Nyugalmiba se. A magas 100 felett van. Csak pánikolsz.
2021. szept. 7. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Már föltetted ezt a kérdést. Akkor a legtöbb válaszoló pánikbetegségre és szorongásra gyanakodott (én is).

Közben eszembe jutott, hogy kamaszkoromban nekem is viszonylag gyakran volt erős szívtájéki fájdalmam, szúró és elég rémisztő érzés. Akkoriban sokat szorongtam. Csak most esik le az összefüggés: amióta sokkal kevesebbet szorongok, és nyugodtnak érzem magam, lényegében megszűntek ezek a fájdalmak. Ez is azt erősíti, hogy valamilyen pszichés ok lehet a háttérben.

2021. szept. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!