Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jobb oldalt (teljesen szélen),...

Jobb oldalt (teljesen szélen), köldök vonalában/ picit fentebb néha fáj a hasam. Van hogy belenyilall, aztán fél perc múlva elmúlik, máskor tompán fáj 5 percig. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Láz, hasmenés, stb panasz sosincs mellé. Véreredmény teljesen rendben
2021. szept. 6. 22:27
 1/5 A kérdező kommentje:
26/nő vagyok, a fájdalom után párszor elég szeles vagyok, de nem mindig
2021. szept. 6. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hallod nemár, ugyanerről írtam ki én is kérdést tegnap! :D de nem érkezett semmi válasz, nagyon hasonló van nekem. Jobb oldalt inkább felül érzem, szinte konkrétan az oldalam és néha nyilal csak.

Én elég hipochonder tudok lenni és már az őrületbe kergettem párom, hogy máj vagy epe beteg vagyok vagy fekély stb. holott szerinte izom sérült meg..

Nekem sincs mellé semmi más.

Nézd meg, hogy nyomásra érzékeny-e (fekvő, laza helyzetben). Nekem pl az az érdekes, hogy így nem, de állva meg érzem, hogy valami be van ott állva nekem és fáj, ezért lehet páromnak lesz igaza és egy izomrost fájdult meg nekem edzés során. Én ha nevetek is érzem.

Ha azért rosszabbodik, nagyon nem múlik én elbattyogok vele nyomkodja meg doki is. Azóta neked mi a helyzet?

22/L

2021. szept. 7. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem ra 10 percre elmult, azota semmi. Nyomkodtam, akkor be tudtam hatarolni, hogy igen, szelen faj.

En a ferjemnek ha a kislabujjamat mutatom, akkor is vakbelet mond, annyira fel tole, mert a tesojat a mento vitte el perforalt vakbellel. Szoval inkabb nem hallgatok ra😄

2021. szept. 7. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:

A vakbél én úgy tudom jobb alul okoz fájdalmat (csípőlapáton belül), vagy az egész alhasban meg az valami rohadt erős.. Több ismerősömnek volt, felállni nem bírtak.

Amúgy ha neked csak ennyi ideig volt valszeg levegő lehetett. Na az tud szúrni mint a fene :D

Nekem tompa és inkább mozdulatokra. De tudom, hogy pl rossz a tartásom sajnos..

2021. szept. 7. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én voltam vele ma házidokinál, megnyomkodott, azt mondta semmi nincsen hála égnek. Össze vissza forgatott pedig meg ide tegyem oda tegyem a kezem.. Ő csontkovács is ezért se szó se beszéd 3 olyat roppantott rajtam hogy csak na :D és azt mondta edzésnél nagyon figyeljek ne emeljek nekem túl nehezet, tehát valszeg izmot érzek az oldalamban.
2021. szept. 8. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!