Kinek milyen tapasztalata volt a Covid tesztnél? Nekem pillanatok alatt zajlott le, ez fura, mert több embernek kellemetlen volt. De mi? Nekem mélyen sem dugták le a pálcikát.. Az eredmény persze negatív lett.
Nekem orrból vették le a mintát és olyan csiklandós volt.Egy másodperc volt az egész.Bevallom féltem nagyon mert garatból vették le egyszer és olvastam a neten sok negatívumot róla de aztán kellemesen csalódtam.Nő vagyok egyébként
Párom nem félt egyáltalán.Mondjuk neki már máskor is vették le orrból és így volt tapasztalata.Gyorsteszt volt.Nagy pcr-nál sem nyúlnak fel mélyebbre gondolom
Én éreztem kaparást szúrást, utana még 5-10 percig elég szar volt, de aztán elmúlt.
Nekem már a gyorsteszt is pozitív lett.
Anyámnak még 2 napig fájt a mintavétel helye.
Szerintem nagyon függ attól, mennyire óvatosan csinálják, azzal a drótkefe szerű cuccal elég könnyen felsértik a nyálkatártyát.
Hát most kiderült számomra, hogy ahány hely, annyi módszer A végeredmény a döntő, de még bizonytalan vagyok, de több tesz most anyagilag nem fér bele..
Persze, lesz még rá alkalom, úgy hiszem, még nem látni a végét ennek Covid nak!
Köszönöm a válaszokat!
V3rvétel vagy a pálcikás (bocsánat, nem tudom a nevét) a megbízhatóbb?
Mert nekem eddig csak vérvétel volt covidra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!