Ez mitől van? Menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Szóval egy hete reggel miután felébredtem,egy óra múlva fejfájásom lett. Ezért ittam,és reggeliztem. De fél óra múlva hányinger társult a fejfájás mellé,azután pedig egyre rosszabbul lettem. Mozogtam,és jobb lett. Aztán ebédre ismét előjött,és azt vettem észre,hogy azóta a nap óta,soha nem vagyok napközben éhes,néha stresszelek (ebből adódóan)már egy hete volt az a nap,ahogy az elején írtam. Eszek rendesen,hiába nem vagyok éhes.És a legfurcsább,hogy egyszer sem hánytam azóta, se ment a hasam. Már kezdtem azt hinni,hogy csak ráizgulok,hogy valami bajom van. Valaki tud segíteni? Vagy orvoshoz kéne mennem?2021. aug. 31. 20:29
1/2 anonim válasza:
Ahogy te is irtad, stressz okozhatja valószínűleg. Próbálj ellazulni, mantrázd, hogy minden rendben, mozogj sokat.
2/2 Senior Séf válasza:
A stresszkezelésre rengeteg módszert találsz a neten. Nem hülyeségek, hidd el. Az ember arra van berendezkedve, hogy elmegy, levadássza a mamutot, aztán amíg kitart a kaja, addig pihen a tűz mellett. Vagyis rövid stressz, és sokkal-sokkal hosszabb kikapcs. Amikor pörögsz, a szimpatikus, amikor relaxálsz, a paraszimpatikus idegrendszer van bekapcsolva. A mai ember folyamatosan pörög, ezernyi külső és belső stresszforrással veszi körül magát, a bolygóideg egyszerűen nem tud átváltani paraszimpatikus üzemmódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!