Hívjak mentőt? Mennyire magas ez?
2021. aug. 23. 23:47
1/20 anonim válasza:
Mérd meg 20 perc múlva, ha nem megy lejjebb, akkor igen.
2/20 anonim válasza:
mikor es mit ettel utoljara? szeded e vagy szurod e amit kell es amennyit es ahogy?
nekem diabezologus kiugro ertekre 15 perc setat javasolt...lakasban akár (most max ott tennem a helyrdben), mert mar annyi le tudja vinni több ertekkel
nagyapam kemenyen cukros volt gyakran mert ilyen ettekeket, sőt 17-18-at. Mentőt nem hivtak 13nal. Gondolom szamit hogy erzed magad...
remelem lemegy ha nem akkor is inkabb ugyeletet hivnek...
4/20 anonim válasza:
Szerintem a felső kép alapján ne sétálgass sehol. Biztosan voltál már ilyen helyzetben, ahogy én is. Kellemetlen, de ha még nem sikerült ezt magadnak lejjebb vinni, akkor lehet kéne valamit lépni.
5/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a vérnyomás feljebb ment.
230/145
Inzulint beszúrása, de egyenlőre nagyon szomjas vagyok és nagyon szédülök meg fáj a mellkason, vagy a hátam nem tudom pontosan. :(
2021. aug. 24. 00:09
6/20 anonim válasza:
Remélem már telefonáltál! Ne sétálgass, lassan nyisd ki az ajtót, hogy be tudjanak simán menni.
7/20 A kérdező kommentje:
Hívtam az ügyeletet. Azt .ondta azonnal hívjam a mentőt.
2021. aug. 24. 00:21
9/20 A kérdező kommentje:
Igen. Már jönnek
2021. aug. 24. 00:45
10/20 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!