Ez utalhat betegségre? (Nagyon durva erős migrén)
#4: A Flector mellé vegyél be egy görcsoldót is.
És vezess migrénnaplót. A legjobb lenne, ha mindent felvezetnél, amit eszel, iszol, zenét hallgatsz. De legalább azt, ami nem mindennapos. És beírod, mikor volt migréned. 2-3 eset után valószínűleg meglesz a közös pont, ami kiváltja.
Igen volt, annyi hogy én hánytam is órákon át a végén már pár percenként.
Engem is mentő vitt el, kizárták a sztrókot szerencsére, de magas vérnyomást mértek.
Azóta magas pulzus és kiugró vernyomasom van, ami időnként jelentkezik. Előtte sosem volt ilyen gondom és alacsony volt mindig a vernyomasom.
Nálam covidra gyanakodnak így utólag,akkor nem teszteltek mert nem a szokásos laz, köhögés stb tüneteim voltak. Bár azért érdekes hogy a covid egyik jellemző tünete a nagyon erős fejfájás, olyan erős amilyen sose volt még, illetve az emberek negyede emésztési zavarokat tapasztal nem légzőszervit mégsem jutott eszükbe, na mindegy ezt már nem tudom meg.
Ja és a vernyomasom és pulzusom vacakolasa szerintük poszt covid lehet. Bár ez így utólag csak találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!