Felment a hőmérsékletem, mehet még feljebb?
Figyelt kérdés
Szóval ma este miután haza jöttem egy plázából, utána éreztem, hogy meleg vagyok úgy amikor kezdek belázasodni és megérzem. Ilyenkor a fejem is tompa meg konkrétan melegnek érzem magam. A testhőm általában 36.-36.2 között szokott lenni átlagosan. Most 36.8. Tudom ez még nem láz sem hőemlekedés sem, de már az ilyen pici testő emelkedést megérzem úgy mintha lázam lenne, lehet ilyenkor megérzem ha van bennem valami baci? Meg ma délután úgy éreztem hogy kapar a torkom, kissé fájt is mint ha be lenne durranva. Nem szoktam az ilyenen parázni, de azért is mert ritkán van ez. Ilyenkor még felmehet a hőmérséklet lázra? Mit kaphattam el? 23L2021. aug. 19. 23:59
11/11 A kérdező kommentje:
10-köszi.végre egy hasznos válasz :)
2021. aug. 21. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!