Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS! Mi lehet ez a bőrömön?

SOS! Mi lehet ez a bőrömön?

Figyelt kérdés
Tudom lehet kicsit paranoid vagyok, de meg ilyet nem eszleltem mashol a testemen egy kis piros borkinoves, sima, erezheto a felulete, a szele hatarozott korvonalu olyan mintha egy kis reszen pirosabb lenne mint mashol 1-2 napja meg feherebb volt a combon kulso reszen talalhato, mi lehet ez? Neten semmi hasonlo kepet sem lattam. Epp, hogy kituremkedik. Ugye nem borrak? Tisztaban vagyok vele egyebkent, hogy tul tudok tolni ilyesmi dolgokat de orulnek a segitokesz valaszoknak, koszonom. Probaltam kepet csinalni de annyira kicsi hogy ennel jobb nem lett.

2021. aug. 19. 23:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kérdező aludj egyet, vagy 3-at, hétfőn menjél beszélgess a háziorvossal.
2021. aug. 19. 23:31
 12/21 anonim ***** válasza:

10.Csak nem erzem meg annyira sulyosnak..

de SOSt raksz a kérdésbe miszerint sürgős emberek!

2021. aug. 19. 23:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Marmint a hipohondriat nem erzem annak.
2021. aug. 19. 23:37
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem latszik a kepen, meg az eles kepen sem de tenyleg olyan mint egy kituremkedo anyajegy csak piros🤷🏼‍♀️ Es

Megis aggaszto

2021. aug. 19. 23:38
 15/21 anonim ***** válasza:
13.Persze, hisz a hipochonderek nem érzik a súlyosságát, de legközelebb ha bármi elváltozást észlelsz akkor ne egyből ide gyere sos-el és pánikolsz itt nekünk..Nem érzed annak de már a bőrráktól tartasz egy kis rózsaszín folt miatt de a hipochondriát nem akarod kezeltetni..nagyszerű.
2021. aug. 19. 23:39
 16/21 anonim ***** válasza:
vidd messzebb a telefont akkor...
2021. aug. 19. 23:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem igazan ertem mert kell ilyen hangnembe barkinek is kioktatnia attol mert nem ert meg, nem vagyunk egyformak, de a mondandonkat normalis stilusba is lehet kozolni. Nem allok le vitatkozni :) ennel messzebb mar nem tudom vinni de valoszinu igen en aggodok ennyire, koszonom annak aki normalis valaszt volt hajlando irni😊
2021. aug. 19. 23:44
 18/21 anonim ***** válasza:
17.nem voltam kioktató hanem neked akartam segíteni hogy ne félválról vedd ami komoly..és normális választ adtam sajnálom hogy rosszul ment át.
2021. aug. 19. 23:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Ezen a kepen mostmar talan a felszine is latszik. Kicsit olyan mint egy szemolcs vagy nem tudom..

[link]

18. Sajnalom,en lekezelonek ereztem.

2021. aug. 19. 23:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Mégegyszer, ez nem bőrrák...
2021. aug. 20. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!