A bél- és gyomortükrözés nagyon fáj?
Őszintén.
Nekem halálfélelmem van tőle, a kórházban inkább megléptem előle, de túl kéne esnem rajta.
Gyomortükrözésem volt csak. Egy cső amit le kell nyelni abban nincs semmi fájdalmas. Nem mondom, hogy kellemes, de arra kell gondolni közben, hogy egy-két perc és vége.
"a kórházban inkább megléptem előle"
Ehhez mondjuk gratulálok... :D
Értem, de ha ledugnak a torkodon egy csövet, az inger nem múlik el, nem? Öklendezel 3 percen keresztül?
Béltükrözésbe halt bele nagyapám, mert átszakították neki a belét 'véletlen'. Per, bíróság... meséljem tovább?
A gyomortükrözésről meg barátnőm mesélte, hogy anyukájat kísérte, és mindenki sírva jött ki a rendelőből, még a sanát anyja is.
Köszi, szerintem jogosak a félelmeim, ezért lennék kíváncsi, hogy mindenhol ilyen gyász az SZTK vagy csak Szolnokon ennyire rendesek az orvosok.
2. vagyok. A csövek többféle méretűek. Én azért fogadtam egy orvost privát, aki a kórházban megcsinálta, biztos ami biztos alapon.
Székesfehérváron van olyan magánrendelés, ahol kapszulával nézik a beleket.
A bél átszakadása inkább akkor van, ha amúgy is volt ott valami probléma. Ebben az esetben meg sajnos nagyon is szükséges volt a vizsgálat. Ebből a szempontból jobb tűrni a fájdalmat vagy bódítást kérni csak, mert akkor kisebb az esélye, hogy valami sérül (az elviselhetetlen fájdalom miatt szólni fogsz, hogy gáz van, ne menjenek tovább).
Kapszulával nem csak a vékonybeleket tudják nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!