Lila véraláfutások a combom, mi lehet?
Pár hónapja tűnt fel, hogy a két combomon (térd felett inkább és a testemen máshol nem) folyamatosan barna - lila- zöld foltos vagyok és egyszerűen nem emlékszek, hogy mitől jönnek elő heti-2heti rendszerességgel. Méretük 5 - 10 - 50 Ft-os nagyságú. Amit beverek és ténylegesen emlékszek, hogy bevertem azok nyomásra fájnak. De amire egyáltalán se emlékszek azok nem fájnak.
Nagyon félek, hogy komolyabb baj lehet. Pl.: trombózis, leukémia jelei.
Bár egészségügyileg rendben vagyok, koleszterin szintem az magas a koromhoz képest de az oltások legyengítettek plusz olvastam is, hogy ér problémákat is okozhatnak.
Amit tudni kell: kávézok, közepes erősség és napi 2-3.
A kávé nagy fogyasztása okozhat ér el pattanást?!
Ülő munkát végzek és sokszor érzem, hogy zsibbad a lábam.
Kedden vérvétel, az eredmény kimutatná, ha komolyabb bajom van nem?
Mindenesetre köszönöm ha valaki esetleg tapasztalatot írna.
Ha vérvételre mész,vegyenek kék csövet is .( hemosztázis).
Ha leukemia az fog látszani a vérképen,vagy extrèm magas vagy alacsony fehérvérsejtszám, esetleg alacsony haemoglobin szám. Remélhetőleg semmi komoly,sokszor nekem is van a lábaimon kékfolt,azt se tudom honnan. :)
A kv nem csinál ilyet.
Küldöm, ezt tegnap vettem észre és nem vertem be
Már meg van a beutalóm, általános vérvétel, vagy ott külön kérhetem pluszba?
Hát,ha ott nincs orvos,akkor nem tudod kérni,a laborban csak azt nézik,ami a kérőlapon van.
Aki adott beutalót,attól esetleg lehetne kérni egy módosítást,hogy ilyen tüneted van és szeretnéd megnézni az alvadási értékeidet is.
Minden rendben a vérképpel.
Szimplán túl reagáltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!