Örökre covidos maradok??? Tonkre ment az eletem ennyi idősen?
Sajnos voltam akkora elmebeteg hogy a családom hatására nem oltsttam még be magam és elkaptam 2 hete a covidot( tudom tudom mar rég megbántam) és sajnos nagyon beteg voltam az elmúlt 2 hétben , de korhazba nem kerültem mert olyan rosszul nem voltam végül ( laz hanyas hasmenés köhögés felso légúti gyulladas folytonos alvás kiutes szaglas ízlés vesztes kb minden alap volt) ma van a 14. napom es meg mindig kohogok, estenkent rosszul erzem magam ( hoemelkedes) ízt alig szagot egyáltalán nem erzek…. Párom ugyanakkor kapta el es teljesen jól van mar. Epp szedek antibiotikumot vitaminok minden, de nem ertem mikor gyogyulok mar meg, azt írjak az oldalon 14 nap a betegseg lefutása 😢van akinek ugyanígy elhúzódott ?! Tudom hogy faradekonysag köhögés maradhat még később de a betegseg mégis meddig marad?!
Rettegek mi lesz ha nem múlik el, illatokat sem fogok soha érezni mar, teljesen tonkre mentem idegileg is ezalatt, nyugtatót szedek is mar emiatt….
24N
De ez sajnos post Covid… semmi szag semmi íz, gyengeség rossz közérzet, forróság erzes, köhögés …. Mi mas volna?
Borzasztó szenvedéssel jar a Covid !!!!!!!!!!
Kérdező, okkal írta föl az orvos az antibiotikumot, nyilván nem a covid ellen, hanem hogy ne fertőződj felül még valamilyen baktériummal is.
Sajnos a covid ilyen, van akinek csak egy kis nátha, más meg így jár, ahogy te (bár azért lehetne rosszabb is, halnak is bele emberek). Az én családomban sajnos volt vagy 10 beteg, abból egy volt ilyen súlyos, mint a tied, de szép lassan ő is felépült.
Én is a felülfertőződés miatt szedek antibiotikumot, nehogy valami gyulladás megmaradjon a tüdőben vagy arc bármi ha van, elég csúnyán kohogok még, es hatha segit ezen a beteg kozerzeten.
Amugy beszéltem tobb emberrel azóta is másnak is felerősítette a szorongást / “ködös zavaros agy” érzete volt, mert neurológiailag is elvileg pusztító, de elméletileg elmúlik , vagyis bízom benne mert nem bírnek igy elni egy életen at :(
13.- akkut szakasz? Az menni ideig tart?😞
15-os orulok hogy rendbe jöttél jo olvasni❤️🙏🏼
Fogalmam sincs hol kaptam el, masfel evig megúsztam !!
16- faviparilt meg bamlanivimabot is gondolom kaphattam volna de ezekkel nem akartam elni ….
14.- 1 evig nincs szaglasa???? Te jó Isten, hány eves ?:(
ez borzasztóan megijeszt engem… belegondolok hogy nem jon vissza es orokre ezt az égett gumi szagot /írt erzem es kiborulok teljesen 😢
17- koszonom a biztatást remelem kigyógyulok en is es mindneki mas ebből a szörnyűségbol!!!
Az a furcsa hogy nem jartam az utóbbi hetekben sehol, se buli se zsúfolt hely semmi:/
Igen, es neked hány het utan állt teljesen helyre a szaglás/íz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!