Torokmintavétel candida albicanst mutatott ki, mi tévő legyek? 27/F
Egy ideje eleg gyenge az immunrendszerem. Kb egy honapja volt egy komolyabb fertozosem, ahol felmerult a mononucleosis gyanuja, de kiderult a vervizsgalatbol, hogy nem az, es mar atestem rajta korabban. Utana mandulagyulladasra gyanakodtunk. 2 hetig szedtem antibiotikumkt, majd oar napoal ra megint megbetegedtem, alig tudtam nyelni. Voltam ful-orr-gegesznel, aki megallapitotta, hogy ez csak valami virusfertozes lesz, torokgyulladas. Vett mintat, ami kimutatta a candida albicanst. Voltunk egy hetet utazni, ahol szerintem anlegkondi miatt megint megfajdult a torkom, szerencsere nem annyira mint korabban.
Jovo heten hivom az orvost, de akinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata mit tud ajanlani? Unom mar, hogy lassan 1 hónapja beteg vagyok, esbha meg is gyogyulok, akkor nem merek mar elmenni talalkozni emberekkel mert felek a fertozestol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!