Hogyan kérjek tájékoztatást az orvostól?
Figyelt kérdés
Egy családtagom nagyon beteg. Olvastam a zárójelentéseket, nagyjából tudom mi a helyzet. Mégis szeretnék beszélni az orvosával hogy tudjam mik az esélyek. Hogyan érjem el az orvost? Telefonon, rendelési időben? Családtagom engedélyt adna hogy tájékoztasson az orvos az állapotáról.
Nem igazán vagyok otthon az ilyen ügyek intézésében.
2021. júl. 23. 17:27
1/3 anonim válasza:
Igen, telefonon, rendelési időben, de nem biztos, hogy így adnak felvilágosítást.
2/3 anonim válasza:
Telefonon nem biztos, hogy sikerül. Én is felhívhatnám és mondhatnám, hogy hozzátartozó vagyok...
Személyesen próbálkozz.
3/3 anonim válasza:
Sehogy. Kaptatok zárót tehát a beteg már nincs kórházban. Nincs se idő se energia Mici néni 200 hozzátartozóját külön külön tájékoztatni. A háziorvost tudjátok ilyenkor felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!