Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Felmehetett a vérnyomásom?.. ...

Felmehetett a vérnyomásom?.. Voltam covidos majusban. Azóta magasabb a vérnyomásom ilyen határ eset nem túl magas 140/ valami de csak 20 éves vagyok.. eddig mindig jó volt covid elött vagy pedig egy időben alacsonyabb..

Figyelt kérdés
Mostanában nem vagyok jól amúgyse mindenem is fáj.. a fejem ilyen fura nyomo bizsergő égető leirhatatlan érzést erzek.. covidbol maradt gyors szivverés és szurás, nehézlégzés nagyon megvagyok ijedve.. nemrég ennyire nem szédűltem.. olyan fura szédülés nem olyan mint mikor forog veled a világ.. hanem igy a fejem fura.. nemtudom mi ez
2021. júl. 18. 18:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Májusban
2021. júl. 18. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Peches vagy... akkorra már lecsengett a nagy vész, sőőt már rég osztogatták boldog-boldogtalannak ingyé a favipiravirt, ami gyógyszer erre a csodára.
2021. júl. 18. 19:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem Magyar országi vagyok..
2021. júl. 18. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!