Van esetleg megbízható módszert ízületi fájdalmakra?
Én ezeket használom:
A legutolsó, a Tigris tapasz kifejezetten jó a fájdalomra - nekem a derekam szokott borzalmasan fájni, és a térdeim -, egy csomagban 4 db széles tapasz található. Ezeket én hosszában ketté szoktam vágni, és úgy teszem fel a derekam két oldalára. Éjszakára nem javasolt fent hagyni - kivéve, ha valaki késő délután, este tette fel - mert hosszasabb viselése a benne lévő anyagok miatt bőr irritációt okozhat, viszont nagyon hatásos.
Tehát néha szünetet kell a használatába beiktatni.
Feltétele után hamarosan kissé égő, melegítő érzést lehet tapasztalni, és a fájdalmat elmulasztja.
Hasonlóan jó hatású a Polar Bear, azaz Jeges medvés olaj:
Ez nemcsak fájdalmakra, de megfázásra is hatásos. Fájdalom esetén az érintett területet kell bekenni, s bár maga az üveg kicsi, sok olaj nem kell belőle. Amit tudni érdemes még, hogy a dobozon egy vagy két jeges medve látható a sarokban, ez az erősségét jelzi, a dupla medve, töményebb olaj.
Az olajnak, és a tapasznak egyetlen hátránya van, ha valaki allergiás a mentolra, a kámforra, vagy az eukaliptuszra. Mert aki erre allergiás, az ne használja, értelemszerűen.
#2: bocsáss meg, de ellent kell mondanom. Nekem is ez volt, hogy amikor leültem kb. 30 percet enni a melóhelyen, vagy csak amiatt, mert el kellett végezni az adminisztrációs munkákat, alig tudtam a székből felállni, szinte derékszögben álltam, és csak bizonyos - bemelegedési- idő után tudtam "normálisan" funkcionálni, és végezni a többi munkám.
S bár rémesen fájt több ízületem is, a derekam a legjobban, de mégsem voltak semmiféle kopásos dolgaim. Egyszerűen csak túl voltunk terhelve, és egy embernek kellett 2-3 ember munkáját elvégeznie.
Muszáj volt betegállományba mennem, s pihenni (bár nem az ízületeim miatt, hanem a szíven nem bírta a strapát), hogy tudjak még dolgozni.
Úgyhogy már csak emiatt sem vonnék le ilyen messze tartó következtetést.
Bár senkit nem beszélnék le arról, hogy forduljon orvoshoz, - mindenki van elég felnőtt, hogy erről tudjon dönteni - de tudom, mi folyik az egészségügyben, lévén magam is abba a munkakörbe rokkantam majdnem bele.
Szóval amiket javasoltam, nekem beváltak, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél varázsszerűen fognak hatni.
A kérdező azt kérte: kinek mi vált be, ezért leírtam.
Ez semmire nem kötelezi - mást sem -, de azért diagnózist nem állítanék fel látatlanban senkinek.
2 milyen képalkotóval nézik?
Hol érdemes nézetni?
Nekem tél óta van ez. Sokat guggolok és alig bírok felállni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!