Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik az agydaganat tünetei?...

Mik az agydaganat tünetei? Igen kicsit megvagyok ijedve

Figyelt kérdés
3honapja kb nyom a szemem körül folyamatosan, a fejem is fáj különböző pontokban néha a fülem fölött zsibbad is.. illetve van hogy rángatoznak a testrészeim és bizseregnek ( ez mostanra már enyhült) csak ritkán jön elö a remegés de a nyomás aggaszt meg sokszor olyan érzésem van mintha nem lennék itt olyan fura leirhatatlan nem tudom nyitva tartani a szemem.. nagyon rossz és félek hogy valami komoly..

2021. júl. 14. 13:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A tüneteket pl ciszta is okozhatja,az a legtöbb esetben nem rosszindulatú így a legbiztosabb valamelyik képalkotó vizsgálat.

Látásromlásnál nem hinném hogy rángatózna.

2021. júl. 14. 14:17
 12/30 A kérdező kommentje:
Mostanában már megszünt inkább ez a zavartság és nyomás aggaszt nagyon
2021. júl. 14. 14:27
 13/30 anonim ***** válasza:
Akkor magánneurológushoz kell menni és MRI-t kérni, de az jó drága.
2021. júl. 14. 14:36
 14/30 A kérdező kommentje:
3 honapja tart már sulyosabb lenne nem? Nyilván ti se vagytok orvosok csak felek
2021. júl. 14. 17:09
 15/30 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt súlyosabb lenne, de azért csak ki kell deríteni, mi okozza. Nem migrén?
2021. júl. 14. 17:31
 16/30 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs de borzalmas az arc csontom is nyom illetve a szemeim körűl kegyetlen fáj is
2021. júl. 14. 17:52
 17/30 A kérdező kommentje:
Viszont váltottam orvost mert az előző megse vizsgált.. és jövőhéten elmegyek hozzá csak most szabin van
2021. júl. 14. 18:05
 18/30 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy voltam covidos májusban és ez áprilisban kezdődőtt.. akkor mikor kiderűlt a covid akkor úgy zsibbadt a fejem a fülem fölött és olyan volt mint aki álomban van tényleg fura de tényleg ilyen volt kb nem voltam magamnál hallottam meg minden de kegyetlen szar volt.. nemtudom covid utó rengése lenne? Abbol még megmaradt a gyors szív dobogás és a szív szúrás is.. azóta sokkal fáradtabb vagyok és nehezebben kapom a levegőt
2021. júl. 14. 18:23
 19/30 anonim ***** válasza:

A covidnak sajnos rengeteg következménye lehet, de ezeket még nem "fedezte fel" teljes egészében az orvostudomány. Viszont, ha ez április óta van és te májusban voltál covidos, akkor valószínűleg nincs köze hozzá.

(Én is átestem a covidon. Nagyon fájt a fejem, a fülem mögött volt a legrosszabb és zsibbadt a fél arcom.)

2021. júl. 14. 18:26
 20/30 A kérdező kommentje:
Áprilisban de közepe felejött elő és május elején derült ki a covid tüdőgyuszis is voltam
2021. júl. 14. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!