Mi lehet? Valaki hasznosat tud mondani? Mit csinaljak?
Így sokat nem mondtál..az a valami lehet fehérje,baci,cilinder etc.
Valószínűleg gyulladás ( hólyaghurut) lehet,erre kell az antibiotikum és ez okozhat a vérképben emelkedett értékeket. Ezzel nen is kell mashova menni,szedni kell a kúrát és utána kontrollálni. Igyál sokat,esetleg szedj kiegészótésnek tőzegáfonya kapszulát,jót tesz a hugyutaknak.
Bilirubin 0,3 mg/dl lehett 0,47 mg/dl lett illetve van ott még egy érték 5.13 umol/l helyett 8,3 lett
Eritrocit 4.8 helyett 5.13 lett
Hemoglobin 15g/dl helyett 15,7 lett ( ez nem sok de 1 honapja nem volt megemelkedes) meg meg
Vtm 10.4 fl helyett 12,3 lett. Ezt nem tudom milyen értéket néz
Itt a durvaa leukocyta 10/ul helyett 500 lett.. nagyon félek tényleg
Leukocyta: ha magas, húgyúti, vagy vesegyulladás. De itt le van írva, lehet fals pozitív nem megfelelően tiszta, vagy nem megfelelően tárolt minta esetén:
A többi laikusként úgy látom, összefügg, mindnek köze van valamilyen formában a vörösvérsejtekhez.
Az általában szív, vagy tüdőbetegeknél fordul elő (netes infó), viszont kiszáradás esetén, folyadékvesztéskor is ilyen labor jön ki.
Összevetve a vizelettel (továbbra is csak laikusként, de sokat elemezgetem a leleteimet), én valamilyen veseproblémára tippelek, az megmagyarázza az összeset.
Mint írtam, laikus vagyok (daganatos beteg), és beléd sem lát senki. De szerintem nem daganat, inkább gyulladás. Az antibiotikum ebben az esetben segít. Ha mégsem, akkor én kérném a dokit, küldjön el ultrahangra, az eredménytöl függően meg nefrológiára.
Egyébként a vérértékek eltérését mint írtam, folyadékvesztés is okozhatja, így gyanítom, túl alacsony folyadékbevitel is.
Ami viszont szintén leterhelheti a vesét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!