Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Furcsa szédülés nem is tudom...

Furcsa szédülés nem is tudom leirni mi ez valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
Mostanában furcsa érzés tőr rám, olyan furának érzem a fejem alig birom nyitva tartani a szemem és olyan mintha szédülne a fejem tudom fura de tényleg olyan mintha nem is lennék itt sokszor csak ugy bambulok nemtudom de ijesztő valakinek volt hasónlo?

2021. júl. 2. 17:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kitartást a várakozáshoz. Szomorú hogy mennyit kell várni egy vizsgálatra
2021. júl. 2. 19:09
 12/27 anonim ***** válasza:
Szia, 1-es vagyok, elvileg nem voltam covid-os, zsibbadás nekem nincs. Kb akkor kezdődött amikor hirtelen bejött ez a dög meleg, aztán amikor beállt a kánikula stabilan semmi bajom nem volt, tegnap reggel egy kis időre megint elkapott, de ugye tegnap jött egy hidegfront. Oltást is egy hónapja kaptam meg koronavírus ellen, először azt hittem van összefüggés de most már nem hiszem.
2021. júl. 2. 19:13
 13/27 A kérdező kommentje:
Most nekem sincs zsibbadás csak ez a fura érzés de nem mindennapos meg még annyi hogy mostanában nagyon rángatóznak a testrészeim de mindenhól kb ezért is kértem időpontot neurologushoz mert sajnos a legrosszabra gondoltam főleg hogy a fejem is fájt szinte minden nap
2021. júl. 2. 19:26
 14/27 A kérdező kommentje:
És miket tapasztalsz #1-es ? Én megse tudom fogalmazni annyira szar és fura
2021. júl. 2. 19:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Szerencsére zsibbadás és rángatózás nincs, olyan fura érzés van viszont hogy hirtelen gyengének, levertnek érzem magam, ez még nem is zavarna viszont olyan fura szédelgés-émelygés jön rám, néha úgy érzem jó lenne kihányni mindent, próbáltam már ezt is, nem jött ki csak slejm, ilyenkor teljesen leblokkolok, nem akarok emberek között lenni csak valahol egyedül egy nyugis csendes helyen, kicsit olyan pánikroham szerű az egész. De nem hinném hogy nagy bajod lenne, megijedtél és még jobban ráparáztattad magad, nem tudom esetleg ha dolgozol vagy olyan dolgot csinálsz /bármit/ ami leköti a figyelmed akkor előjön e, mert ha nem akkor inkább pszichológiai probléma lehet mintsem testi én úgy gondolom.
2021. júl. 2. 19:36
 16/27 anonim ***** válasza:
Jah és ami nagyon fontos ha otthon vagyok akkor ez kb sosem jön rám, otthon olyan biztonságban érzem magam, igaz írtam az időjárás változásról is hogy mostanában megvisel de valószínű ha itthon lennék akkor kevésbé lenne rossz.
2021. júl. 2. 19:39
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem nagyon jön elő ha lekötöm magam de volt már hogy előjött. Remélem hogy tényleg semmi komoly. Ahogy neked sem remélem mi elöbb elmúlik
2021. júl. 2. 19:51
 18/27 anonim ***** válasza:
#10 igen egyszer, egyik reggel csak úgy random elindultam az egyik irányba, olyan volt mintha megdöntötték volna a talajt, agyvérzéstől féltünk (akkor 14 éves voltam, és nem voltam elhízva, alacsony vérnyomás stb.), aztán bementünk a kórházba. Ott volt vérnyomásmérés, reflexeket néztek (talp, achilles, térd). A többire már nem emlékszem. Elvileg egy kristály ragadt be a fülemben valahol, és az okozott egyensúlyzavart (ez bárkivel előfordulhat amúgy).
2021. júl. 2. 20:07
 19/27 A kérdező kommentje:
Uhh értem nem köszönöm a válaszodat remélem nálam sincs semmi komoly
2021. júl. 2. 20:11
 20/27 anonim válasza:
100%
Kérj időpontot, "Carotis UH. -ra"!! Nekem is hasonló tünetek voltak, és el volt záródva a nyaki verőér!! De lehet, "Angina Pectoris" is!! Ki kell vizsgálni!!
2021. júl. 2. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!