Mi bajom lehet? Tegnap óta 38,5 fok felett van a lázam.
Mindket Pfizer oltast megkaptam 11 napja, igy nem gondolom, hogy Covid lenne.
Ezek a tuneteim jelenleg:
Magas, 38,5 feletti laz
Etvagytalansag, hanyinger
Hatfajas
Eros torokfajas.
Folyton raz a hideg. Bevettem mar egy caomo paracetamolt, csinaltam hutofurdot. Mersekelten segitett csak.
Már bocs, de mégis honnan tudjuk? Hívd fel holnap a háziorvost. Ezeket a tüneteket bármilyen vírus okozhatja.
(Az, hogy megkaptad az oltást, nem jelenti azt, hogy nem kaphatod el a fertőzést. Elkaphatod és terjesztheted. Az oltás csak annyiban segít, hogy enyhébb tünetekkel vészeled át.)
Siman lehet covid.
Ahogy irtak, tuneteket enyhiti
Miért ne lehetne már covid? Tényleg azt hiszed, hogy azért, mert oltott vagy nem kaphatod el? Egyébként lehet persze más is, de nem az oltás miatt, hanem mert jelenleg nincs járvány.
Amúgy az ilyen kérdéseket a Covid előtt a házi orvosoknak tették fel az emberek. Vagy mióta #covidvanmindmeghalunk már ez van a rendelők üzenetrögzítőjén:Panaszaival kérjük keresse fel a gyiket?🤔
Már az van, hogy "panaszaival keressen fel egy papot és vegye fel az utolsó kenetet".
Az oltás miatt van, így reagál rá a szervezeted. Mégiscsak kísérleti génterápiás kezelés.
Mlst pedig mehet a lepontozás.
Valószínűtlen, hogy oltás mellékhatás lenne 11 nappal a második után.
De ahogy többen írták, kb minden vírus ilyen tüneteket okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!