Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fáj a szemem ?

Mitől fáj a szemem ?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hete valami van a szememmem ,mind 2 vel. Faradékonyabb ,ég, mintha kicsit rosszabbul is látnék ,eres a szemem ... régen már volt ilyen és mondta a szemész használjak műkönnyet ,most is vettem de semmit nem használ .max 5 percig jó és ennyi. Mi lehet a baj ? szemszárazság vagy kötőhártya gyulladás?

2021. jún. 26. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még kevés a kötőhártya gyulladáshoz. Mennnyi képernyőt nézel, alszol eleget?

Egyébként egy szemészeti látogatás nem ártana.:/

2021. jún. 26. 18:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát mondhatni sokat telefonozok viszont kék fény szűrést használok így sárgábban látom a képet.. viszont rosacea m is van ,azt olvastam amiatt is lehet ez.
2021. jún. 26. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Légkondi is okozhatja, egész nap légkondis helyen vagy?
2021. jún. 30. 11:59
 4/7 Senior Séf ***** válasza:
71%
Sjögren szindróma?
2021. jún. 30. 13:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Lékodnis helyen nem dolgozok ,viszont minden nap kint dolgozok . aztán Sjögren szindróma nem hiszem,a tünetek nem egyezznek . 3 hónapja már volt ez akkor az lett a diagnózis hogy heveny kötőhártya gyulladás de épp hogy megnéztek ..most szinte ugyan az jött ki ,használok mű könnyet de semmit nem használ max pár percig jó.
2021. júl. 1. 11:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Szóval fáradt a szemem,reggel felkelek aztán el telik egy óra már csukódna le .. nem vörös a szemem de azért eresebb lett sokkal ,égni szokott ,meg kicsit homályosabb látás.
2021. júl. 1. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia azóta hogy vagy? Még mindig ilyen a szemed?
2022. márc. 17. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!