Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mellrák lenne? Illetve miert...

Mellrák lenne? Illetve miert keshet a menszim mit tegyek? Fogytam is 9 kilot 2 honap alatt kb es meg nem adtam fel remelem ha lefogyok meg egy keveset rendszeresse valik bar nem tudom mikoze ehez de gondolom van

Figyelt kérdés

Egy honapja ereztem egy kis csomo szerut kemeny volt a bal mellemben alul voltam ultrahang vizsgalaton azota sem mult el kimutatta volna ha mellrak lenne? 31 en ujra megyek vissza rendelt hogy ujra megnezze a doki azt mondta valami hormon lesz mivel rendszeretlen a menstruaciom

voltam menszi kesese miatt nogyogyasznal szerinte nincs csisztam se nem eltem meg nemi eletet a hormonjaim is voltak nezve ottse talaltak semmit nem egy ket hetes vagy honapos csuszasrol van szo hanem ha elojon is egy napot tart kb meg semmim nem faj mint regebb mikor rendszeres volt mitol lehet?

2021. jún. 25. 19:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jún. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!